Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Počeo i ananas da radi dropshipping za stariju populaciju 🤣

"Jedina razlika - paket putuje malo duze" - a to sto je skuplji nije problem 😆

Da li je neko porucivao decije bicikle sa Ananasa? Da li stizu sklopljeni ili u delovima?

Da li imate problema sa Ananas+ klub stranicom

kod mene samo bela pozadina , probao sam i preko drugog browsera (incognito) ... i dalje ništa .

Prilozi

• ananas +.webp
    ananas +.webp
    9.8 KB · Pregleda: 23
Kod mene se normalno prikazuje, doduse, proslo je 50-ak min od tvoje poruke.

U kom obliku se dobija poklon kartica? Hocu da uzmem za poklon, pa cisto da znam? Jel neki tipa kod? Kartica?

Ima li neko iskustva sa porucivanjem kreveta preko Ananasa? Videli smo par Simpovih,ali šta ako imaju oštećenje( sa kim se onda ganjati, Ananasom ili Simpom), da li unose u sobu ili samo hodnik stana? Do sada nista nismo poručivali sa Ananasa, pa ne znam ni za te vaucere..

Počeli su da sibicare i da pojedine cene podignu utorkom za ~+5%...

Anuliraju vrednost Mastercard vaučera. Frižider koji sam poručio poskupeo tačno 2.5k (~9.5%) u odnosu na poslednjih 5-6 dana koliko pratim cenu. Cena je skoro ista kao kod prodavca na sajtu direktno. Jedino što vaučer pokrije dostavu, pa to bude razlog za kupovinu preko Ananasa

Meni danas po pri put zabagovao vaucer, konkretno Mastercard2500.
Prvo mi je puklo placanje, iz nepoznatog razloga (u pitanju je visekratna Intesa virtuelna, sa visestruko vecim limitom nego korpa). U brzini kliknuh na "x" za uklanjanje vaucera (jer nije dobro umanjio iznos iako je navodno primijenjen) i sad me sistem registruje kao da sam ga iskoristio (kad pokusam ponovo da ga dodam).
Znam da su ljudi pisali o slicnom ili istom problemu, ali ne sjecam se kako su rijesili?! Koliko se sjecma korisnicka nije bila od velike koristi, pa sam odlkucio da i ne zovem.

Isteklo je vijeme za edit.
Izgleda da im je zabagovao sistem, nakon nekih pola sata stigao mail sa "izvinjenjem" sto vaucer ne radi i da opet mogu da ga koristim (i zaista sad radi).

Imaju problema i sa Ananas+ klub , nije mi produženo iako sam potrošio preko 30.000 din. u zadnjih 30-40 dana .

Nazad
Vrh Dno