Исто,на с24 код мене,баш иде на живце...Od svega ja sam primetio ovaj bag sa svajpom za back. I na s24fe i na s25 fe isti bag. Jako me iritira kad svajpujem kao manijak a on ne reaguje uopšte.
Možda je stara kartica, pa zbog toga..jel zna neko mozda zasto mi stoji telenor umesto yettel u gornjem levom uglu? 😀
da, zbog toga je, proverio samMožda je stara kartica, pa zbog toga..
Odlično trajanje baterije, brzo fluidno radi ... Apsolutno nema poente prelaziti na s25 i s26 seriju. Jedino mi zaluđenici/zaljubljenici u sve novo imamo drugačije rezone od "normalnih" ljudi 😁 ...Kakvo je drzanje baterije,ima li ikakvih promena ili ne?
Kupi A seriju i uzivajKoristio sam razne samsunge A i S serije, ali uglavnom neke "obične" modele na kojima je baterija svakako bila meh, pa nisam primećivao neku degradaciju vremenom. Međutim na S24U itekako osetim, kad sam ga kupio krajem 2025 bio sam prezadovoljan, 1h SoT = 10% batt, sad je duplo gora i od OneUI 8.5 imam dosta glitcheva dok se krecem kroz UI. Baš razočarenje, bilo bi lepo da može da se vrati na 8.0 i ugase apdejtovi. Sad nosim ciglu a nemam benefite cigle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari