Zdravo svima, i unapred hvala svakome ko mi pruži savet oko odabira nekog od pametnih satova koje sam uzeo u izbor, a naravno svako slobodno neka ponudi i alternativu, za koju misli da bi mi bolje odgovarala.
Nisam zahtevan korisnik, dakle treba mi neki sat koji ću celodnevno nositi, koji će moći da mi pokaže osnovne parametre kretanja i stanja na dnevnom nivou, dakle sat koji će služiti malo jače od običnog jer ne želim nužno telefon na ruci.
Satovi između kojih se dvoumim su:
1. Huawei GT6 (ili GT7 ako vredi sačekati koji mesec)
2. Huawei Fit 5 Pro
3. Garmin Vivoactive 6
4. Xiaomi Watch S5
Razumem da su generalno slični, ali i da se razlikuju, kako po materijalima, malo po funkcijama, autonomiji… Pa bih voleo ako neko može iz prve ruke da podeli svoje zadovoljstvom nekim od modela ili da kaže koji bi izabrao od ova četiri.
Inače, koristim iPhone, ako je bitno za sat.
Nisam zahtevan korisnik, dakle treba mi neki sat koji ću celodnevno nositi, koji će moći da mi pokaže osnovne parametre kretanja i stanja na dnevnom nivou, dakle sat koji će služiti malo jače od običnog jer ne želim nužno telefon na ruci.
Satovi između kojih se dvoumim su:
1. Huawei GT6 (ili GT7 ako vredi sačekati koji mesec)
2. Huawei Fit 5 Pro
3. Garmin Vivoactive 6
4. Xiaomi Watch S5
Razumem da su generalno slični, ali i da se razlikuju, kako po materijalima, malo po funkcijama, autonomiji… Pa bih voleo ako neko može iz prve ruke da podeli svoje zadovoljstvom nekim od modela ili da kaže koji bi izabrao od ova četiri.
Inače, koristim iPhone, ako je bitno za sat.