Što je ova tema mrtva već mesec dana? Tražim informacije i iskustva u vezi kupona i veštački podignutih cena ali neverovatno ne nalazim da se igde pisalo o tome. Takozvani dynamic ili adaptive pricing. Ni pretraga nije dala nikakve rezultate. Zar je moguće da to samo mene frustrira ili se i ne događa svima?
Konkretno kada su neke kvazi akcije popusti sniženja daju te neke kupone i to kao traje 7 dana ali u realnosti kuponi se mogu koristiti samo prvog dana, ako ne upotrebim odmah posle ponoći sutra kad ustanem više nema. A drugi neki od $72 koji imam u sekciji s kuponima je validan ali bukvalno je neupotrebljiv jer apsolutno ništa nema da se kupi i sve je neisplativo jer su cene svega što gledam drastično veće od standardnih dok traje taj summer savings, i sve što sam ranije kupovao ili mi je u wish listi je za nekoliko dolara skuplje tako da se kuponom ništa ne štedi. Ima li načina da se ovo pilićarsko ponašanje aliexpress platforme izbegne, zaobiđe, da li je i drugima tako? Pokušao sam da napravim novi aliexpress nalog ali cene su iste. E da, naručujem u EU a ne u Srbiju. EU uvodi neke nove namete, porez, ali to je već druga tema.