Šta je novo?

Amazon Prime Video

Мртва трка овде чија је гора понуда. Дал Дизни или Прајм.

Свака им част што су начели локализацију, али нека хвала.

За мене и даље једина три сервиса која вреде да се плаћају су Нетфликс, ХБО и Скај.
Stvar ukusa. Meni je Disney odličan, daleko ispred Sky koji mi je krš na kvadrat

Evo da prijavim da je i meni nestala opcija da nastavim da gledam šta sam započeo, imam nalog preko poljskog Amazona. Na stranu to, prezadovoljan sam Amazonom, za malo više od hiljadu din godišnje ima šta da se pogleda. Još kad bi bila i lokalizacija bilo bi odlično, ali ne treba biti alav.
Па имају Пољаци локализацију? 🤷‍♂️

😀

Znaci nisam jedini. Pisao sam podrsci, oni hoce da se cujemo jer preko maila ne mogu mnogo da pomognu. A ne mogu da se cujem jer nije ni moj nalog ni moja zemlja. Ali eto informacija ako neko drugi moze da im pise pa da se cuje sa njima, odgovaraju odmah

Pa trebala bi lagano krenuti lokalizacija, hrvatski i srpski...

Je l neko u skorije vreme probao onu varijantu preko Egipta, funkcioniše li i dalje? Ja probah nesto i nisam uspeo, moguće i samo da sam tupav tj da je do mene.

Zavisi izgleda do kartica,neke prolaze neke ne.
Probaj sa nekom drugom,ako ne prolazi braca poljaci nas primaju za 16-ak eura godisnje.

i ja sam uzeo pre 7 dana sa Payoneer karticom lagano

Kolega hoće da se pretplati preko EG, koju adresu najbolje staviti kod prijave/plaćanja?

Preko Poljske imam prime ali ne mogu prime music da aktiviram. Pa pitam dali je nekom uspelo i kako? Hvala

Uzeo sam meseca dana besplatno cisto da ponovo vidim da li ima nesto, po meni ovo je ubedljivo najgora striming platforma trenutno (bice bolje ako se nekada sete da ubace prevode na srpski)😅

Jel probao neko s Egipatskom pretplatom da koristi Amazon Music? Jel izvodljivo?

Zaboravih da ima posebna tema za prajm pa ajde da napišem uputstvo za one koji hoće da se pretplate preko egipatske braće (500din godišnje):

1. amazon.eg kao prva stavka, neko je pisao da prolazi i bez VPN-a ali ja sam upalio za svaki slučaj

2. Dodati adresu, ako vas mrzi da guglate dodajte ovu koji sam ja stavio, samo promenite broj:
- 5 Al Mansourya Rd, Kafr Nassar
-Pyramid Front Hotel
-Al Haram Giza
Ukoliko traži broj telefona, možete i naš da stavite, ne pravi nikakvu razliku

3. Dodavanje kartice, nakon toga na meniju subskripcija imate da odaberete da li želite mesečni plan ili godišnji plan.
Ako ste sve uradili kako treba trebalo bi da vam izbaci cenu i valutu plaćanja u EGP

I to je u principu to. Godišnja pretplata košta 249EGP, iliti 500 srpskih dinara.

Ko nema VPN, nek proba bez njega pa nek javi je l prošlo sve uredno, ja sam imao pa nisam ni pokušavao bez.

Išao sam ja bez VPN pa nije moglo na amazon.eg kao prva stavka (a ranije je moglo bez VPN jer su pisali ljudi da je tako) pa sam se registrovao na amazon.rs pa odatle posle vuklo podatke za Egipat. To je bilo pre neka tri meseca a pisao sam na onoj drugoj temi šta i kako. Bilo je malo cimanja oko adrese a morao sam bogme i neki egipatski broj telefona. Evo našao sam citat pa će možda nekome značiti ali u principu to je to, nema mnogo mudrosti. Ili sa ili bez VPN pa kako kome odgovara, nekome je tražilo egipatski broj a nekome ne, možda najbolje odraditi kao u prethodnom postu od @coda032 jer je to taze što bi se reklo.

Otvorena je tema za Amazon ali eto čisto ovde da napišem, značiće ljudima...ne može izgleda više direktno da se otvori nalog na Egiptu jer jednostavno traži verifikaciju za egipatski broj telefona, ne prihvata srpski broj iz padajućeg menija pa sam posegnuo za otvaranjem srpskog naloga gde od podataka ide naravno mejl, srpski broj telefona a onda se sa tim nalogom ulogovao na Egipat i tamo taksativno naveo fiktivnu egipatsku adresu, tu dodao broj naše kartice, u ovom slučaju Visa Rajfajzen, takođe i egipatski broj telefona i uzeo ovaj godišnji nalog, nešto malo manje od 500 dinara mi skinulo. Uzeo najviše zbog NBA prenosa, konkretno za predstojeći plej of gde neće imati sve utakmice da se vide kod našeg provajdera, evo makar za ovaj plej in ako ništa drugo. Može i da se prebaci na odgovarajuću temu ali ovde se najviše pisalo o svemu ovome.

Ja sam ih uzeo zbog NBA-a, inače jesu težak krš.. sa najgorim bitrejtom.. al' ajde, preko VPN-a je smejurija cena..

Ne znam da li su nešto menjali ali ne da imaju najgori bitrate već uz aple jedan od boljih. Kada sam gledao Marvelous Mrs Maisel uživao sam baš u slici, a nije jedina serija bila takva tamo iako im je generalno sadržaj za SRB komedija, tj ponuda.

Bukvalno ne mogu da zamislim gori bitrate od MAX i SkySHOWTIME.

Navodno 4k max ima bolji od bitrate od 4k prime-a. Netflix i Prime su jedine platforme za sada koje se oslanjaju na A1 kodek (super efikasnu kompresiju).

Da li postoji negde ili nekako da se vidi šta je prevedeno na srpski ili hrvatski, da ne moram da ulazim u svaki film?
Uzeo sam preko Egipta. 550din. 1 godina, samo me pitao za adresu, ja ušao u google map i kliknuo nasumično na neku zgradu i kopirao adresu.

Nazad
Vrh Dno