Znaju oni šta rade kad se podvuče crta.On je veoma zadovoljan i tom ponudom, ali ja bi licno gurao do 12, makar me pustili u a1, jer je razlika 1462 din naspram 975 din prosek na 2 god razlika izmedju 6x1 i 12x1 i ostalih 50% 🙂
Ljudi obično podnose zahteve za prenos jer love X meseci za dinar plus 50% pretplate na ostatak ugovora. Ako se dobro sećam, bez toga nude ili ništa, ili maksimalno 40-50% tokom cele ugovorne obaveze.Meni je recimo istekao ugovor 30.06, Yettel Mobile M, juče zvali sami za produžetak, ponudili 40% popusta i to je to, bez ikakvih natezanja i zahteva za prenos. Tako da sve zavisi na koga se naleti.
Prošao si kao dobro sad ili?Meni je recimo istekao ugovor 30.06, Yettel Mobile M, juče zvali sami za produžetak, ponudili 40% popusta i to je to, bez ikakvih natezanja i zahteva za prenos. Tako da sve zavisi na koga se naleti.
S obzirom da je bez natezanja i na njihovu inicijatvu može se reći dobro 😂Prošao si kao dobro sad ili?
Dve opcije :Ja sam usao u onih 3 meseca ranije moguce obnove pre isteka starog ugovora.
Da li sad da ih smaram za te neke po dinar i 50% ili je sansa za to sad nikakva dok god ne istekne ugovor krajem septembra?
Probaj pa nam javi, do sada niko nije dobio dinar + 50% bez prenosa u drugu mrezu ili zahtevom za prepaid.Ja sam usao u onih 3 meseca ranije moguce obnove pre isteka starog ugovora.
Da li sad da ih smaram za te neke po dinar i 50% ili je sansa za to sad nikakva dok god ne istekne ugovor krajem septembra?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari