Znaju oni šta rade kad se podvuče crta.On je veoma zadovoljan i tom ponudom, ali ja bi licno gurao do 12, makar me pustili u a1, jer je razlika 1462 din naspram 975 din prosek na 2 god razlika izmedju 6x1 i 12x1 i ostalih 50% 🙂
Ljudi obično podnose zahteve za prenos jer love X meseci za dinar plus 50% pretplate na ostatak ugovora. Ako se dobro sećam, bez toga nude ili ništa, ili maksimalno 40-50% tokom cele ugovorne obaveze.Meni je recimo istekao ugovor 30.06, Yettel Mobile M, juče zvali sami za produžetak, ponudili 40% popusta i to je to, bez ikakvih natezanja i zahteva za prenos. Tako da sve zavisi na koga se naleti.
Prošao si kao dobro sad ili?Meni je recimo istekao ugovor 30.06, Yettel Mobile M, juče zvali sami za produžetak, ponudili 40% popusta i to je to, bez ikakvih natezanja i zahteva za prenos. Tako da sve zavisi na koga se naleti.
S obzirom da je bez natezanja i na njihovu inicijatvu može se reći dobro 😂Prošao si kao dobro sad ili?
Dve opcije :Ja sam usao u onih 3 meseca ranije moguce obnove pre isteka starog ugovora.
Da li sad da ih smaram za te neke po dinar i 50% ili je sansa za to sad nikakva dok god ne istekne ugovor krajem septembra?
Probaj pa nam javi, do sada niko nije dobio dinar + 50% bez prenosa u drugu mrezu ili zahtevom za prepaid.Ja sam usao u onih 3 meseca ranije moguce obnove pre isteka starog ugovora.
Da li sad da ih smaram za te neke po dinar i 50% ili je sansa za to sad nikakva dok god ne istekne ugovor krajem septembra?
Najbolje ponude su nakon podnosenja zahteva u a1, ako zeli naravno i mesece po din, u prepaid zahtev moze dobiti 50% max bez mes 1 din.Imam malo glupu situaciju, al je verovatno po PS-u 😀
Zena obnovila ugovor 30.Jula 2024 Yettel M 50%
Posle par meseci dobije da predje na Yettel L sa jos dodatnim popustom i da sve ukupno placa 2899 din umesto 8399,00
Generalno prihvatila jer joj odgovara zbog roming internet + razgovori.
Sad gledam Jul mesec 2026 joj racunaju full cenu 7399,00 din jer joj istice ugovorna obaveza 30. Jula 2026, pravdaju se da je popust dobila za Jul mesec 2024 sto generalno i dodje da je koristila 2 godine / 24 meseca (popust istekao za Jun 2026) i da je ovo sad 25 mesec, al *** ugovor istice 30. Jula 🙁
Sta je pametno uraditi, podneti zahtev za prelazk na prepaid 15 dana pred istek na blef da bi je zvali ili cekati 30, Jul da istekne podneti zahtev prelazak u A1. Ovo sad pitam jer gledam da izbegnemo placanje full cene, a bi da je okrene neki agent da ponudi nesto.
Ne bi maltretirao zenu da se cima za 1 dinar par meseca. Bitno mi da ce da se neko trgne ako vidi da je podnela zahtev 15 dana pred istek da predje na prepaid, pa da zovu da nude nesto. Iskreno vise sam citao da ljudi dobijaju za prelazak u drugu mrezu 50%, ne nalazim da su podnosili zahtev za prelazak na prepaid i da su dobijali nesto.Najbolje ponude su nakon podnosenja zahteva u a1, ako zeli naravno i mesece po din, u prepaid zahtev moze dobiti 50% max bez mes 1 din.
Listaj malo unazad i videces par koji su preko zahteva za prepaid dobijali 50%, ali naravno da vecina ovde podnosi u a1, ipak nije mala usteda sa jos dodatnih par meseci po 1 din.Ne bi maltretirao zenu da se cima za 1 dinar par meseca. Bitno mi da ce da se neko trgne ako vidi da je podnela zahtev 15 dana pred istek da predje na prepaid, pa da zovu da nude nesto. Iskreno vise sam citao da ljudi dobijaju za prelazak u drugu mrezu 50%, ne nalazim da su podnosili zahtev za prelazak na prepaid i da su dobijali nesto.
Uvek može i oba. Slobodno neka koliko danas podnese zahtev za prelazak na pripejd. Ako je ne pozovu ili ne ponude baš ništa pametno, onda 30. jula pravac A1. Edit: pošto je i taj dan i sutra radni, lagano stižu da je pozovu i da padne dogovor u toku meseca.Sta je pametno uraditi, podneti zahtev za prelazk na prepaid 15 dana pred istek na blef da bi je zvali ili cekati 30, Jul da istekne podneti zahtev prelazak u A1.
To je samo pretpostavka. Jeste da je poslednji put neko sa foruma javio da je dobio mesece po dinar za prelazak na pripejd u aprilu, ali to ne znači da više ne daju. Čini se da je sve random, kako ti zapadne (agent ili šta već), o čemu smo više puta diskutovali.u prepaid zahtev moze dobiti 50% max bez mes 1 din
U tome je i stvar, znatno više svežih iskustava imamo sa A1 nego sa pripejdom (nalazim samo jedno u poslednja dva meseca), ali i te kako imamo slučajeve gde je neko i uz prelazak u A1 čak i uz veliko insistiranje mogao dobiti samo 50% popusta, bez meseci po dinar. Pisao sam o tome gde im je neko na osnovu Mega plana tražio ekvivalentnu ponudu, i oni su pristali, ali po principu 6 meseci po dinar, a ostatak puna cena (tj. onih 20% popusta sa sajta), što je ukupno efektivno 40%, tako da se korisnik odlučio na 50% popusta kao bolju opciju.ali naravno da vecina ovde podnosi u a1
Pa ja kapiram ako podnese zahtev za prelazak na prepaid i niko je ne pozove oni ima da joj prebace na prepaid.Uvek može i oba. Slobodno neka koliko danas podnese zahtev za prelazak na pripejd. Ako je ne pozovu ili ne ponude baš ništa pametno, onda 30. jula pravac A1. Edit: pošto je i taj dan i sutra radni, lagano stižu da je pozovu i da padne dogovor u toku meseca.
To je samo pretpostavka. Jeste da je poslednji put neko sa foruma javio da je dobio mesece po dinar za prelazak na pripejd u aprilu, ali to ne znači da više ne daju. Čini se da je sve random, kako ti zapadne (agent ili šta već), o čemu smo više puta diskutovali.
U tome je i stvar, znatno više svežih iskustava imamo sa A1 nego sa pripejdom (nalazim samo jedno u poslednja dva meseca), ali i te kako imamo slučajeve gde je neko i uz prelazak u A1 čak i uz veliko insistiranje mogao dobiti samo 50% popusta, bez meseci po dinar. Pisao sam o tome gde im je neko na osnovu Mega plana tražio ekvivalentnu ponudu, i oni su pristali, ali po principu 6 meseci po dinar, a ostatak puna cena (tj. onih 20% popusta sa sajta), što je ukupno efektivno 40%, tako da se korisnik odlučio na 50% popusta kao bolju opciju.
Kakva sreća u nesreći!Čisto da obavestim:
Nakon podnošenja zahteva za prelazak u mts i inicijalne ponude od 6 meseci po dinar i ostatak 50%, imao sam sreću da je zbog kasnog knjiženja računa odbijen zahtev za prenos broja. Danas sam podneo novi zahtev i ponovo su zvali, ali ovaj put sa ponudom 9 meseci po dinar i ostatak 50%. Uspeo sam na kraju da izvučem 12 meseci po dinar ostatak 50%.
Iako sam planirao da odem iz yettela (prvenstveno zbog količine EU interneta), ova poslednja ponuda je bila predobra da bih je odbio. U proseku ispada 1725 dinara mesečno za Yettel XL što mi je i više nego ok.
Potrebno je da podnese zahtev za prelazak na pripejd i kada je budu zvali da je zadrže da traži mesece za dinar. Ja sam iz trećeg njihovog poziva dobio 6 meseci dinar i ostatak 50% na Yettel 30 za majčin broj. Tako ćete da izbegnete da plaćate punu cenu paketaImam malo glupu situaciju, al je verovatno po PS-u 😀
Zena obnovila ugovor 30.Jula 2024 Yettel M 50%
Posle par meseci dobije da predje na Yettel L sa jos dodatnim popustom i da sve ukupno placa 2899 din umesto 8399,00
Generalno prihvatila jer joj odgovara zbog roming internet + razgovori.
Sad gledam Jul mesec 2026 joj racunaju full cenu 7399,00 din jer joj istice ugovorna obaveza 30. Jula 2026, pravdaju se da je popust dobila za Jul mesec 2024 sto generalno i dodje da je koristila 2 godine / 24 meseca (popust istekao za Jun 2026) i da je ovo sad 25 mesec, al *** ugovor istice 30. Jula 🙁
Sta je pametno uraditi, podneti zahtev za prelazk na prepaid 15 dana pred istek na blef da bi je zvali ili cekati 30, Jul da istekne podneti zahtev prelazak u A1. Ovo sad pitam jer gledam da izbegnemo placanje full cene, a bi da je okrene neki agent da ponudi nesto.
Promasio temu ovo nije A1Na portalu i u aplikaciji piše da mi je istakla ugovorna obaveza, a ono što sam primetio i roming je na 0 gb (Soko Lite) i stigla su dva sms sa Danas ti ističe ugovorna obaveza i deaktiviran ti je roming internet... ono što me je začudilo zar u Soko Lite nije po defaultu uračunat roming internet?
Da li da danas idem u A1 prepaid i čekam poziv, video sam da su nudili od 50-70% kakva su skorašanja iskustva s‘ obzirom da su ukinuli one popuste za prvih x meseci?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari