susomeljak
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 02.12.2025
- Poena
- 20
Da... Jos danas putovao i ocekivao neke bitne pozive... kakva sprdnja od operatora
Slazem se da nije za primarni brojImao si tu "srecu" da te zakaci vikend. Ostaje ti da cekas. Jos jedan primer da Globaltel nije pouzdan za primarni broj.
Eto to kod nekih stiže, kod nekih ne.Meni na početku nije stizao sms od Paypal-a, nekih mesec dva od prenosa broja, sad stiže.
Ne stižu mi od apple, morao sam da registrujem nalog na drugi brojEto to kod nekih stiže, kod nekih ne.
Recimo drugaru nije stizalo od apple-a, ali kad dođe kod mene testiraćemo da li će kod mene da stigne.
Hvala. Ja sam samo ovo gledao https://www.ratel.rs/sr/prenos-brojaGde si našao taj dan neaktivnosti? Član 22. RATEL-ovog pravilnika o prenosu (ovde) kaže da je rok četiri sata, nakon čega imaš pravo na 1000 dinara dnevno.
Znam da sam ja tako uradio kad sam podnosio zahtev ali meni je tako bilo lakše i onda nisam ni razmišljao.Ne može u mts poslovnicama da se pokrene prenos u Globaltel, mora telefonom, pa ostatak preko kurira.
Nema, nažalost. Isto važi za zamenu sa eSim na sim i zamenu kartice, tj. šalju kurirom. Meni je iz ovog razloga lakše bilo da obavim drugde prenos. Pritom, od pre nekoliko meseci daju 200GB za uplaćen Freepaid i na nove brojeve.Baš bezveze da nema drugih opcija.
Donekle razumem princip ako je poenta da se ne opterećuju postojeća MTS prodajna mesta, ali opet, gomila se para troši na kurire i isporuke, za svakog korisnika 2x, ne verujem da im Pošta to džabe daje, a vrlo je lako da se to ulaganje u korisnika i njegov prenos na kraju izjalovi a oni ostanu u minusu? Da ne govorimo o tome što se bespotrebno produžuje proces.Nema, nažalost. Isto važi za zamenu sa eSim na sim i zamenu kartice, tj. šalju kurirom. Meni je iz ovog razloga lakše bilo da obavim drugde prenos. Pritom, od pre nekoliko meseci daju 200GB za uplaćen Freepaid i na nove brojeve.
Tako je to kada im d**steri rade posao. Cisto maltretiranje i tezak amaterizam.Znam da sam ja tako uradio kad sam podnosio zahtev ali meni je tako bilo lakše i onda nisam ni razmišljao.
Baš bezveze da nema drugih opcija.

Sličan rezultat i kod mene (Blok 44), neko reče da Globaltel ima limit 400Mbps na 5G.Pogledajte prilog 546243
ŽS Pančevački most
Meni je prenos broja trajao 52 dana 🤣Novost u vezi mog prenosa broja u Globaltel je da su potpisana dokumenta umesto kod njih zavrsila na pogresnoj adresi. Sada ponovo slanje novog zahteva na potpis. Ima da traje prenos bar mesec dana.😂
Novost u vezi mog prenosa broja u Globaltel je da su potpisana dokumenta umesto kod njih zavrsila na pogresnoj adresi. Sada ponovo slanje novog zahteva na potpis. Ima da traje prenos bar mesec dana.😂
Kazem ja da su to sve dunsteri...legendice iz poste su mi poslali pogresan broj posiljke ne znam sta se desilo zovem globaltel ona mi je dala drugi broj posiljke koji je tacan al ne znam sto mi uopste stigao drugi neki
Pre sat,dva su mi javili na fb da je sve u redu za zahtevom i da su prosledili u A1 na odobrenje. Verovatno da su dobili moju "izgubljenu" dokumentaciju.Kazem ja da su to sve dunsteri...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari