@
Marezz
Odigraj Witcher 3 ipak je to kultna igra koja je redefinisala RPG, i odlicna je igra i ako je prelaka, ima tu filmicnu pricu koju vecina voli. Meni je na prvom mestu gameplay a CD je zadao domacio zadatak po tom pitanju. CD fali samo jos jedan nivo tezine da bude savrsena igra. Cesto je apdejtuju i tu su zadali domaci zadatak ostalim izdavacima. Vercini bi ono sto je CD bio na pocetku bila i finalna verzija posle desetak apdejta, jer igra je i na startu bila odlicna, medjutim igraci su zeleli neke promene, i sve sto je vecina zelela to je i dobila za ekspresdno kratko vreme. Malo toga su popravljali a puno toga su usavrsili, to je za svaku pohvalu. Ako nekome trba dati novac za igru onda je to ekipi koja je radila na CD. Kako su krenuli ako nastave u pravom meru bice ovo jedna od najbiljih igara ikada koje su se pojavile na trzistu, fali joj bukvano da bude malo teza i izazovnije da su protivnici malo cvrsci da sve one reinkarnacije eliksiri hrana Abyss Gear koji poijacava efekat hrane dobiju poptuni smisao i potrebu da se koriste, da se javi realna potreba za iskopavanjem rusevina jer nam nuzno treba neki Abyss Gear da bi se islo dalje, stim da ta iskopavnja krace traju i da se uvek dobije blueprint a ne da za to pored toga sto traje predugo sansa bude 25%. Trenutno rade na preradi glavne price da bude vise filmicna jer kako sam negde procitao nisu imali srdstva da se tome vise posveta, ali su zato gamplay pokidali. Fali i to da moze da se igra cela igra sa 2 dodstna lika, i tu su pokidali jer je gamplay drugaciji a verujem da bi svako pozelo da je odigra od pocekta do kraja i sa drugim likovima. Jednako je zanimljivo da se igra i sa razlicitim tipo oruzija. Sada za ovaj prelazak koristim dvorucni mac jer sam otkrtio kako funkcionise jedan Abyss Gear na koji vidim da niko nijke obratio paznju a ima isti efekat gde treba ka i Momentum.
Mene su u centar pogodili, od uvek zelim ovakvu igru koja je vise istrazivanje avantura resvanje zagodnetki gde moze da se nadje sve i svasta gde se najmanje nadas sa dobrim akcionim delom. Ja te delove gde nesto razglabaju odmotavaju radnju ubrzam na max u svakoj igri tako da me pitas sad o cemu se ovde radi pojma nemam a u ogri sam 6~8h svakog dana od kad se pojavila 🤣
Evo primera onoga o cemu pricam kako igra nagradjuje istrazivnje.
Ova struktura nalazi se u oblacima nije deo neke celine i vrlo je pod znakom pitanja da li do nje moze da se stigne jer se praktcno nevidi sa nekog od ostva u okolini, nego meni je nesto dunulo da probam preko ovih krhotina da se popnem na najvise ostrvo na nebu sto je bila opticka varka nije moglo ali sam naleteo na ovaj dobro skriveni sanduk i mojoj sreci nema kraja 😁
Ovakvih situacija ima taman toliko da su retke a dovljno cesto da se igrac obraduje kad se dese, mesta sa skrivenim blagom koja su zasta skrivena i nista ne ukazuije na to da tu moze nesto da se nadje. Ima i nekih koja nisi skrivana ali je do njih nezgodno da se dodje, ili mesta koje mogu da se opljackaju gde u jodnoj prostorji moze svasta da se nadje od kesa do korisnih predmeta ali treba biti radoznao da se ta prostorija pronadje otvori.
Nova lokacija za preskakanje vremena i najbrza do sad. Vezana je za sporedni zadatk u pocetnoj regiji gde treba da se napravi dosta velika progres u tim sprednim zadacima da bi se ovaj pojavio, mislim da treba istraziti izradu balona u institutu ne znam nisam siguran jer to sam vec odradio. Sve isto kao i do sada, ovde treba doci tipa u 22h, vreme se preskac do 12h a posle toga na spavanje u kucici koja je tu uz lokaciji ili odmor kraj vatre koji je malo brzi od odlaska u kucicu. Sve u svemu za 1min preskace se 24h pa ko hoce da istrazuje rusevine, ili prosto da skuplja resurse ovo je mozda i najbolj a svakak najbrza prilika u igri. Gledam razvoj kod sebe meni je sva oprema do ovog zadatka vec nadogradjena na maksimum dosao sam negde do pocetka 6 poglavlja pred veliku bitku i tu sam stao odradio gotovo sve do sada dostupne zadatke u prvoj oblasti, imam vec sve od Abyss Gear tako da sa tim stepenom razvoja mogu da se ociste sve rusevine koje nisu slobodno za istrazvinje samo pukim pronalazenjem. Pa ko voli nek izvoli. Dosta pasivna radnja gde treba prvo malo nakucati resurse zapravo malo vise podic produktivnost na 200% na pocetnoj teritoriji kako bi se izvuklo 3x vise koristi od poslova koji mogu da se rade na prikupljanu resursa, treba pronaci i jednu lokaciju Tinkerton Dig Site (Delesyian Territory) gde kada se pronadje mogu da se uposle kolege iz kampa da strazare njih 8 za 15k svakih mislim 18h.
Jos jednom cu napomenuti da je sve ovo besmislena rabota koja cak i ovako ubrzano predugo traje jer sem desetak Abyss Gear ostali se nece koristiti a do tih desetak dolazi se kroz glavnu pricu sem do dva koji su mozda i najvazniji a trebace vise komada istih. Neki se mogu pokupit sa oruzijem do kojeg samo treba doci, i zanimljivijom metodom opisanom u
ovoj poruci gde nesto ipak radimo. Mislim i to smara ali daleko manje nego da se iskopavanja vrse regularno jer to je tek proces koji ubija u pojam 🤣 Posto cak i na hared kliff dosta brzo dostize stepen razvoja gde postaj masina kako gdo da je premljen ako to uzmem u obzir zapravo jedini Abyss Gear do kojeg treba nekako doci sto pre je Infinite Arrows 60% + 40% a koji moze da se dobije nasumicnim kombinovanjem za 40% Abyss Gear levl 1 i za 60% nasumicnim kombinovanjem levl 2 Abyss Gear. Pre nego sto se krene u tu akaciji kada se nakupi materijala za kombinovanje obavezno se snimi pozicija za slucaj da ne uspe iz prve. Infinite Arrows je primarni cilj a ostace tu dosta korsnih levl 2~3 Abyss Gear.
Evo ovo je lista Abyss Gear gde se nalazi ili na kojijm lokacijama se iskpava, kojio treba da se imaju a svi ostali su beskorisni ili ako su korisni nema potrebe da se koriste jer kliff je vec previse namunjen da to sto pravi tipa erupcija vulkana sem sto pravi dzumbus na ekranu i trosi spirit nista ne doprinos kad i bez toga cisti regularne protivnike bez problema a u boss borbama efekat je zanemrljivi sobzirom na to koliko trosi spirit. Svakao sve ti Abyss Gear koji se ugradjuju u armor isto tako se dobiju tokom igre ali kao sto sam reko na ovom novu tezne nisu potrebni. Malo veca tema za razmisljanje su roboti tu ne moze bas lagano i bez neke taktike.
Abyss Gear Momentum - Timeworn Ruins ili na lokaciji Sanctum of benediction
Abyss Gear Ator's Orb - Serpent Shrine ili na lokaciji White westes sanctuary u macu DARK BRINGER koji se nalazi u glavi skeleta
Abyss Gear Greysoul Howling - Kingshield Digsite ili na nebu ostvo Nest of Valor u macu Fated Shadow
Abyss Gear Crow's Pursuit - Reachwood Ruins ili kao nagrada posle finalne borbe 5 poglavja
Abyss Gear Shadow Claw - Kingshield Dig site ili nakon zadatka legendarni vuk
Abyss Gear Infinite Arrows 60% + 40% Timeworn Ruins ili nasumicnim kombinovanjem
Abyss Gear Malicebane Timeworn Ruins ili nasumicnim kombinovanjem
Abyss Gear Insight III
Abyss Gear Swift III
Abyss Gear Destruction III
Abyss Gear Fortification III
Abyss Gear Aegis III
Abyss Gear Frostward I Treba za skupljanje Abyss Gear uz Frostcursed Plate Armor i Ironwilled Guardian's Leather Cloak da bi se doslo do 15.
Fokus u razvoju treba da bude na stetu koja se pravi jednom protivniku na boss fajtove a za to je potrebno samo ovo sto sam naveo. Na pitanje zasto kako i kako iskombinovati sa kojom opremom koliko Abyss Gear neka svako otkrije za sebe (dosta toga moze da se zakljuci na osnovu poruka koje sam do sada napisao), istrazujte malo jer i ovim sto sam napisao skratio sam vam muke da ne mora da se bavit sa ostalih skoro 90 Abyss Gear. Od ostalih ~90 jos desetak bi bilo korisno da je igra za duplo teza od hard, trebalo bi malo bolje da se kombinuju i menjaju armori oruzija prema protivnku, ali posto nije onda je ovo unverzalno za sad.
Jedna grupna fotografija sa poslovnim partnerima i produkt saradnje nakon jednocasovnog druzenja 😁
Kad god imam dilemu u kom pravcu da krenem svratim do zoo vrta da razbistrim misli
😛
Ovo je nesto zaista posebno i drugacije od ostalih oruzija. Ne koristim samo sam probao, al posto skupljam sve ko hrcak neka i lepzica u kolekciji. Prilicno je sakrivena i ususkana u nekim stenama, ne nalazi se lako, ali vredi da se pronadje za razliku od mnogih drugih delova oklopa i oruzija od kojih je jedina korist Abyss Gear i to najcesce samo za dalje kombinovanje kod vestrice kako bi se dobilo nesto korisno, a to korisno je konkretno samo Infinite Arrows i Malicebane.
Nista bez sesirceta 😁 ovo je bas dobro kamuflirano.