Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Јесте, вала, без везе, сад стално нешто размишљам колико лајкова имам и коме да их дам, калкулишем нешто.

Čuvena Larisa Rikelme koja je to posle ponavljala na svakom sledećem SP ali više nije bila toliko zanimljiva.

Samo komentarisemo prirodne odlike zemalja, naravno da bih sve 3 odbio kad bi me startovale.

Ni Norvezanke nisu za bacanje.

Bilo bi dobro da ih iznenade veceras Norvezani ali videcemo.

Šta mislite mogu li vikinzi iznenaditi sa Holandom? Ili će ih pelezinjosi rasturiti?

@nikornla

Druga (koja je izgleda takodje Marokanka) definitivno nije AI iako najvise lici na cetdzipitija.

Da ne przim vise s ovim, moze Norveska da iznenadi, kad je mogao Cape Verde egal sa Argentinom do kraja...

Realno Marokanka je opasna

Malo zanimljive geografije

Maroko ima jedinstvenu klimu. Africka drzava u kojoj mozes da ides na skijanje.

Maroko je jedina africka drzava koja zapravo vecinski ima Mediteransku klimu, i u Severo-Zapadnoj oblasti mozes naci sume nalik na Balkanske bukvalno.

Sa severa na jug, zemlja ima 4 klimatske regije, od Obalske (mediteran), preko Planina (sneg zimi), do tranzicione zone ka Sahari i konacno sama pustinja.

Religijski su Suni muslimani, prate jednu sektu specificne doktrine (Maliki, fundamentalna u poreklu), ali imaju relativno liberalnu drustvenu uredjenost gde zenama ne seku prste i vade oci jer nije nosila hidzab, od 2004te, zenska prava su dobila beneficije, tako da je zena egal u drustvenom smislu tako da moze da radi sve sto i muskarac, sto je retko za drzave predominantno te veroispovesti, kao i najveci uspeh zena a to je da je bilo kakvo nasilje nad zenama kaznjivo zatvorom a Sherijatske kazne skoro da nemaju fizicku kaznu takve vrste.

Nekako mi deluje da je ovaj sudija prosao test i da ce od sad vise da sudi njima "vazne" utakmice a ne da ce da ga skroz zabrane . Jer eto i VAR imamo i sta je promenilo? Gledali da li je dlaku pogodila lopta hrvatskog igraca..
Kupio diplomu. 🤣

Inače mu je do samog skidanja kletva perfektno radila tako da Kejn nije gol mogao da postigne...

Vidim svašta se izdešavalo dok sam bio po planinama.. 😄

Prolazi Brazil naći će Don Karlo način. 😂

Nazad
Vrh Dno