Šta je novo?

Huawei watch GT 6 /GT 6 pro

• Začetnik teme Začetnik teme zuke
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hvala na odgovoru. Da, da , nalog da bude urađen na Singapur ili Hong Kong. Recite mi da li Vam sat daje notifikacije za aritmiju ? Da li Vam je nekad uhvatio ekstrasistolu ili AFib na ekg-u? Oprostite na mnogo potpitanja, ali to su mi najvažnije informacije od kojih mi zavisi uzimanje sata.
Jeste, par puta. Zavisi od tvog umora. Kažem ti, radi sve. Honor 400 Pro je telefon.

Jeste, par puta. Zavisi od tvog umora. Kažem ti, radi sve. Honor 400 Pro je telefon.
Stvarno dobar sat... Nisam ga skinuo sa ruke pola godine... Ne osecam ga, samo kad ga punim..na nekih 20 dana.... Stoji tamo da baterija traje do 21 dan to je istina toliko ja izvlacim... Ali da napomenem aod mi je iskljucen, samo na krunuci proverim vreme po nekad... Ostalo je sve popaljeno. Kada sam probao sa upaljenim always on baterija se brže trosi, nisam testirao... .. Trcao sam ovih pola godine kao manijak, usao u 40tu rekoh ajde za ispis😊 , pratilo je sve parametre vo2max, oporavak, puls, san, stres.... Bez gresaka je bilo.. Zašto znam... Jer od decackih dana trcim na istoj stazi... Sve napamet znam,svaki kamen, svaki metar.... Tako da za fitness stvari i za zdravlje mogu da kazem da je tacno... Takodje baterija izuva dok trenirate, tada je ekran stalno upaljen udje u dim.... Zakljuca se... Sve odmah posle zavrsetka salje u health app... Tusiranje takodje sa njim, udarao sam ga slucajno po zidu, bravama zakacinjao... Treskala ga lopta prilikom demonstracije deci na casu... Najcesce odbojkaska... Pogadjala ga fudbalska direkt u ekran.... Nema ogrebotinicu... Zimus sam pao uz stepenice prilikom trcanja u jednoj ruci telefon na drugoj sat, direktno na telefon i sat udario malo... Nista se nije desilo...huawei p60 pro mozda i najizdrzljiviji telefon koji sam imao... Moja preporuka za sat... I plus izgleda kao sat 🙂

GT6 nema EKG?

129368.webpJutros bio update za Gt6

Ja koliko znam GT6 nema, zato sam i uzeo pro.
Nemam poroblema sa srcem ali kada predjes neke odredjene godine i ljudi mladji od tebe padaju ko muve onda covek preventivno da razmisljas o tome.
Nije to ne znam kakav ekg ali bolje da imas nesto nego nista. Koleginici na poslu sam hvatao aritmije sa satom.

Poprilicna je razlika u ceni izmedju 2 modela, ko nema potrebe za ekg-om i naprednim senzorima obican GT model je sweet spot za kupovinu. Ako ne znas zasto ti treba pro, ne treba ti.

O čoveče imam taj sat i ima... gt 6

Evo video iz ove teme
Ne znam šta Vi imate niti zalazim u to, vodim se zvaničnim podacima.
Na dnu stranice imate poređenje gt6pro i GT6 modela.

Pusti šta piše, jer i na tarabi piše svašta..

Imam sat, imaš video. Još i sliku da okačim. I da se još neko javi možda. Imaš dole na kraju slike kojim satom je mereno.

Screenshot_20260711_222647_ChatGPT.webp

Pusti šta piše, jer i na tarabi piše svašta..

Imam sat, imaš video. Još i sliku da okačim. I da se još neko javi možda. Imaš dole na kraju slike kojim satom je mereno.

Pogledajte prilog 546083
Pobogu , u dnu slike Vam lepo piše da je u pitanju analiza aritmije putem pulsnog talasa. PPG nije isto što i ECG. Očigledno treba da pročitate uputstvo za korišćenje sata. Sa ovim završavam svaku dalju diskusiju sa Vama. Pozdrav

Pa to nema veze sa ekg-om. Nemojte unositi zabunu ovde u temu. GT jednostavno nema te senzore, zbog toga je i razlika i ceni tolika.
Sve i da ne citam nista sta pise vidi se da tako ne izgleda ekg grafikon. To samo prati puls.
Eto ga ekg izvestaj.

Prilozi

Meni se pojavilo u aplikaciji na starom GT 3 pro ,koji ima senzore ,tako da bi bilo čudno da nema GT 6 ..Mada nisam nesto ni istraživao ..

Nazad
Vrh Dno