Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

gleda li neko ovu tekmu? ja malo bacim pogled, vidim da uglavnom domaćini napadaju

to, Maroko!

Prvo poluvreme.... Mozda najgluplje bacenih 45 minuta u životu, bar da sam otišao da operem kola...
Drugo počelo zivlje, ovi ga umuvase, nadam se can da izjednači...

Ja izašao da zalijem taman nešto korisno odradio i evo sad gola.

Најјаче је као домаћин си светског првенства, а не играш кући. 😐

Докле више то лежање код живог зида.

ovaj golman neće biti u stanju da brani u sledećem eliminacionom krugu

Kakve veze ima sad Afrički kup? Dobili utakmicu za zelenim stolom.

Trenuno je svetsko, Afrički kup je prošlost.

3:0!

Da li je Maroko toliko dobar ili Kanada toliko loša?

Suspicious Futurama GIF

da stavimo na jedno mesto sve parove 1/8 finala:

1000017265.webp 1000017266.webp

deluje mi da dalje sigurno prolaze Brazil i Francuska, verovatno i Argentina

Francuska-Paragvaj verovatno će biti odložena ili prekinuta, sprema se nevreme u Fili.

Kakve veze ima sad Afrički kup? Dobili utakmicu za zelenim stolom.

Trenuno je svetsko, Afrički kup je prošlost.

3:0!
OK, da preformulišem Nikolinu rečenicu - Gade mi se sada, na ovom WC zbog onog jajarenja na Afričkom kupi i gadiće mi se na svakom sledećem takmičenju.

Pritom ne kritikujem nikog ko ih gotivi i kome to što su uradili ni malo ne smeta, poput tebe, već samo iznosim svoje lično mišljenje i osećanje ka njima.

Igraju opasno, imaju dobru ekipu nema sta, ali ono sta su radili je bruka i sramota. Tu cak ne moze ni da se kaze radili sve da bi dosli do cilja. Dzabe im sve, moglo je da prodje i deset godina do sad obraz kaljav ostaje.

To se ne radi. Pritom su bili ORGANIZATORI turnira.

I izveli su u nadoknadi vremena penal u kom su mogli da stave tačku na sve.
I imali su čitav produžetak da reše meč.
I imali su mogućnost pre nastavka a svakako pre kraja meča da se pobune i na kraju krajeva da traže da se meč registruje za zelenim stolom za njih jer je protivnik napustio teren!
Ali neeeee, tek kada su propustili sve mogućnosti i kada se meč završio nepovoljno po njih onda su qrvanjski pristupili planu B I zatražili trofej za zelenim stolom koji su realno, uz sve šta se dešavalo pošteno izgubili za 120+ minuta igre.

I da se razumemo, uopšte me nije briga za to što je sa druge strane bio Senegal, apsolutno isto bih i njihovom postupku po završetku meča mislio i da je bio Kongo,Alžir, JAR, Bocvana ili bilo ko drugi.

Btw što se tiče prikazanog na prvenstvu - svaka čast, to je nešto drugo.

Ovaj Galaza je jedan od najprljavijih i najfolirantskijih igrača ovog prvenstva.

Francuska se bas muci sa Paragvajem... Ne budu li uskoro dali gol, uhvatice ih nervoza. Vec su poceli sve cesce nesto da gestikuliraju.

Nazad
Vrh Dno