Šta je novo?

Game Streaming Services

• Začetnik teme Začetnik teme Deleted member 30833
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Igram Cyberpunk na GFN ultimate i ne vidim poentu kupovine pc-a za igranje, malo je reci da sam odusevljen. Jedino CS2 ima mali lag.

Uzeo sam Mafia Definitive Edition za 6e na steamu i igram preko GFN.
Prvo sam igrao sa free varijantom, ali fps nije bio stabilan na 60fps nego je padao do 35fps u pokretu. Ping mi je bio oko 35ms, bugarski server.

Onda sam uzeo ultimate, sad je fps zakucan na 60fps, ping pao na 7-8ms 😀
Mts optika, bg, na wifi sam(5ghz).
Stvarno fenomenalno radi.

Mada realno ni sa 50ak ms ne osetim neki specijalan lag. Imao sam jedno vreme problem na Boosteroid-u sa Days Gone gde sam bio srećan kad mi je ms ispod 100 i mogao sam da igram normalno. Sve dok je single player, u redu je. Možda bude problem za parry based igre ili neko druge gde je tajming baš bitan

Уплатио пре неко вече,хтео мало да играм да видим како ради... И очај. БФ6,БФ2042,ужасан лаг и сецкање. Пробаћу опет вечерас.

Probaj da podesiš u podešavanjima, mislim da ima nešto kao competitive setting, ne sećam se. Nisam nikad igrao MP preko toga. Upalio sam jednom davno COD i nije radio dobro, ali nisam više ni pokušavao.

Ма јок,лоше ради,пробао и неку стратегију...
Кад сам писао поруку на претходној страни тад је радило брука.
Сад,ужас.
Осећам да је до мтс-а!

Ja sam zbog mtsa i njegovog rutiranja batalio GFN. Saobracaj ide uvek prvo do Beograda pa odatle dalje i onda imam 30ms ka Nemackoj a preko Bigarske je neigrivo. Inace kad upalim WARP on rutira saobracaj direktno na Sofiju i pimg je 11-12ms, medjutim on pravi druge probleme...

Dok sam bio na lokalnim provajderu (Exe) sve je radilo perfektno.

Meni iz Bga 10ak ms ka Bugarskoj, nemoguće da ti je fazon 20ms do Beograda?😀

Inače nije igrivo uopšte kroz aplikaciju na TV-u, možda je do TV-a ne znam. TCL 55C735. Preko laptopa sve top.

Je l igrate na wifi ili kabal? Meni obe rade sasvim dobro i na telefonu i na laptopu. GFN dam probao i na TV-u I isto je radilo dobro, samo me smara da koristim tu zbog pretrage i plus je TV prespor.
Takođe nisu sve igre dostupne na TV-u

Nazad
Vrh Dno