Za nove korisnike. Mi postojeći ostajemo na istom.A1 je pre par dana duplirao kolicinu interneta u romingu sa EU.
uvek imas negde FUP (fair usage policy) samo probaj da nadjes na njihovom sajtu..... e sad kako primenjuju egde gase net negde ga spuste na jedva upotrebljivu brzinu kolko da ode teksualna poruka ili mejl..... probaj na njihovom sajtu.....U Hrvatskoj samo uzeo HR Telekom T mobile turistički paket 2 kartice unlimited net 10 dana
Zanima me važi li taj internet po celoj EU ili ima nekih ograničenja?
Bio sam na kratko u Mađarskoj i radio je net a stajalo je R u ikonici
Zanimljivo da sam imao 5G net bez update sistema na S25U, a ovde naravno nemam treba update, imam nov paket koji podržava 5G
Je l' to ovo? 🙂Ja sam pitao za onaj promo code, kad ti je prva kupovina free, ali niko nije odgovorio.
20.4 GB bi trebalo biti u EEA.U Hrvatskoj samo uzeo HR Telekom T mobile turistički paket 2 kartice unlimited net 10 dana
Zanima me važi li taj internet po celoj EU ili ima nekih ograničenja?
Bio sam na kratko u Mađarskoj i radio je net a stajalo je R u ikonici
Zanimljivo da sam imao 5G net bez update sistema na S25U, a ovde naravno nemam treba update, imam nov paket koji podržava 5G
Ako sam dobro razumeo, uz kod HALOFLEX moze da se uzme ovaj paket - 27.49 GB u EU besplatno na 30 danaJe l' to ovo? 🙂
First time Flex – promo for new customers | Orange Flex
Get the Orange Flex promo code and start your subscription adventure for PLN 0/mth for 3 months. Including for the Plan with unlimited internet!flex.orange.pl
Da li ima u aplikaciji uplata od 16e? Onda mogu 2x 7dana flat (po 7evra neto)Ništa od neograničenog WhatsUp paketa, produžili su ovaj Summer offer sa 150GB do 30.09. 🙁
Ima 🙂 Tako sam upravo i ja uradio...Da li ima u aplikaciji uplata od 16e? Onda mogu 2x 7dana flat (po 7evra neto)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari