Ja sam uspeo da izmenim obračunski period za postpaid preko kontakt centra.Mene nisu pitali, već mi stavili 5 u mesecu. Da li mogu da izmenim rok za plaćanje na 10-ti u mesecu? Bio je samo jedan račun do sad
Ako je clan porodice generisao kod u aplikaciji do 30.06, onda mozes da iskoristis do 30.09 i dobijete oboje 20% popusta. (nek proveri u Moj Kutak u A1 aplikaciji da li ih ima)Imam pitanje.
Ozbiljno razmatram 5g kucni net u Nišu, nov sam nikada nisam koristio internet paket kod njih, primetio sam da je istekao promo kod za popust, da li postoji i dalje šansa da dobijem popust s obzirom sa jedan clan moje porodice je kod njih na postpaid-u?
@jason13 Dobio sam danas ovaj ruter. Da li možeš da mi kažeš koja je lozinka za Developer Options?Stigao jutros ovaj novi ZTE K20
Za keš je 5500 din u A1, ali mora da se naruči iz virtuelne radnje.
Web kupovina im baguje pa neće da završi proces plaćanja za ovaj artikal.
Naravno, nigde nema onog ZTE MF broja ni na kutiji ni na samom modemu.
Svuda je naveden model K20.
Posebno mi se sviđa što ima dve dobre opcije u podešavanjima:
1. developer podešavanja gde se ručno bira koji sve 4G band da radi ( 1, 3 i 20 ).
2. poziciono podešavanje - da pomogne onima koji ne znaju gde je antena, pa da znaju gde da usmere modem.
Pogledajte prilog 452052
Pogledajte prilog 452053
Pogledajte prilog 452054
Pogledajte prilog 452055
Pogledajte prilog 452056
Pogledajte prilog 452057
a evo i jednog single testa: B3 (20 MHz ) + B3 ( 10 MHz ):
Pogledajte prilog 452061
Pogledajte prilog 452060
To je to, hvala.na nalepnici imaš password za pristup ruteru, to je ujedno šifra i za dev options
Imam pitanje.
Ozbiljno razmatram 5g kucni net u Nišu, nov sam nikada nisam koristio internet paket kod njih, primetio sam da je istekao promo kod za popust, da li postoji i dalje šansa da dobijem popust s obzirom sa jedan clan moje porodice je kod njih na postpaid-u?
Rečeno više puta, znači ili/ili, jedno sa drugim ne ide. Od agenta samo 25% popusta dobijaš na novi ugovor, a ako iskoristiš "kod", onda po 20% dobijate i ti na novi, i onaj što ti je dao "kod" na postojeći ugovor. Znači možeš i sam sebi da daš "kod" ako imaš već neki ugovor u A1, pa ti dođe 2 x 20% (tj. mogao si, jer kako čujem kodovi nisu više vidljivi).Čini mi se da niko nije direktno rekao.
Paket preko agenta ima 25% popusta. Da li može da se spoji sa kodom za popust i dobije još 20% popusta???
Baš bi mi značilo ako neko zna
Verovatno su ti rekli obračunski period svakog 5-og u mesecu, što znači presek na taj dan, a rok za plaćanje će ti biti najmanje 15 dana od tada. Znači negde oko 20-og, možda čak 23-24ti u mesecu. Svakako, čak i preko tog datuma koji će ti stajati na računu tolerišu nekoliko dana. Pozovi 060/1234 korisnički servis pa proveri, ali 99% je kao što sam ti rekao.Ako je rok za plaćanje kućnog neta svaki 5 u mesecu, da li može da se plati 10-og a da ne isključe, tj. koliko dana može da se zakasni sa uplatom bez isključenja. I da li može da se traži da se promeni da rok za plaćanje bude 10-ti u mesecu?
Uz promo code 20%Konačno resen 5g kn na drugu adresu.Sve je kako su vec ranije pisali.
Hvala. Pa to je bez veze, nigde nije bilo naznačeno da kod ne može da se kombinuje sa drugim popustima, čak sam siguran da je pisalo da je moguće ako postoji popust na pretplatuRečeno više puta, znači ili/ili, jedno sa drugim ne ide.
Popunio, dobio na Email da je kreirana reklamacija sa tim i tim brojem. Čekam kad će poslati odg.@-vorens- popuni kontakt formu
![]()
Kontaktirajte nas privatni
Potrebna ti je pomoć za aktivaciju dodataka, imaš nedoumice oko računa, ne znaš kada ti ističe ugovor? Popuni kontakt formu i brzo ćemo ti se javiti.a1.rs
Kada se prvi put prijavljuješ za Username kucas e-mail iz A1 naloga, a za Password staviš nešto bezveze. Kada ti prijavi da je pogrešna lozinka, ideš na zaboravljena lozinka, pa kreiraš novu. Nadalje se loguješ normalno User (e-mail) + Pass (nova lozinka)Juce uzeo duo paket. Nikako ne mogu da se logujem u xplore za tv. A nalog u Moj A1 prolazi uredno.
Probao, isto. Greska neispravno korisnicko ili password.Kada se prvi put prijavljuješ za Username kucas e-mail iz A1 naloga, a za Password staviš nešto bezveze. Kada ti prijavi da je pogrešna lozinka, ideš na zaboravljena lozinka, pa kreiraš novu. Nadalje se loguješ normalno User (e-mail) + Pass (nova lozinka)
Postoji tu još jedna caka. Ako si ranije imao nalog u A1 (VIP) ili radio migraciju ugovora na svoje ime, a nalog bio kreiran sa drugom e-mail adresom, velika je verovatnoća da su ti novi nalog (Xplore) vezali na nju, bez obzira što će ti računi stizati na novu e-mail adresu.Probao, isto. Greska neispravno korisnicko ili password.
Sad sam ih zvao. Pa ce da pogledaju sta je.
Moguce. Vise se i ne secam sta sam sve imao.Postoji tu još jedna caka. Ako si ranije imao nalog u A1 (VIP) ili radio migraciju ugovora na svoje ime, a nalog bio kreiran sa drugom e-mail adresom, velika je verovatnoća da su ti novi nalog (Xplore) vezali na nju, bez obzira što će ti računi stizati na novu e-mail adresu.
Pa nije bez veze. Psw je broj sim kartice u formatu 060xxxxKada se prvi put prijavljuješ za Username kucas e-mail iz A1 naloga, a za Password staviš nešto bezveze.
Caoo, mozes da mi posaljes kod, veceras planiram da uzmem njihov 5g kucni net paket?Ako ne uspes da nadjes kod kod rodjaka u aplikaciji, imam ja jedan izgenerisan pa mi pisi u DM
Postavi ovde poruku pa će ti se javiti neko od agenataMoze li kontakt nekoga agenta A1.Cale bi uzeo paket televizija internet u 5g varijanti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari