Ju, otkud ovo? Ja sam na Jetelu i uvek sam morao da zovem jer sa mobilnim podacima nije uspevala registracija. Mislio sam da je tako svima...Možeš, ako je registrovani broj u MTS ili A1 mreži. Za Yetel valjda moraš da ih zoveš.
Dobro si mislio. Postupak nije vezan za numeraciju, nego baš za operatora. A1 i mts preko mobilnih podataka puštaju dalju registraciju, a Yettel ne. Da li je to zbog toga što su prijavljivani zbog NTH Media pa ne smeju da koriste taj protokol, to samo lično pretpostavljam.Otkud ovo? Ja sam na Jetelu uvek morao da ih zovem. Mislio sam da je tako svima...
Postoji ta opcija u aplikaciji godinama, ali nažalost ne radi i dalje. Probao sam sad u junu mesecu i nije moglo morao sam da ih zovem.Znam da ,od skoro,mozes u Unikredit sam da aktiviras aplikaciju pomocu kartice.
Jedino ako ima veze i kod njih što mi je broj Yettel.Ja sam je aktivirao tako u maju.
Pozoves,ne mozes sam.
Možeš, ako je registrovani broj u MTS ili A1 mreži. Za Yetel valjda moraš da ih zoveš.
Tako je, ali moraš da budeš na mobilnom internetu prilikom prijave, jer tako verifikuju broj. Ako si npr. u A1 na pripejdu, a nemaš aktiviran plan, znači nemaš ni internet, opet moraš da zoveš. Svakako, brzo se javljaju i rade 24/7, a poziv može biti i o njihovom trošku, tako što se pozove skriveni besplatni broj 0800111000, umesto reklamiranog 0113202100.
Ju, otkud ovo? Ja sam na Jetelu i uvek sam morao da zovem jer sa mobilnim podacima nije uspevala registracija. Mislio sam da je tako svima...
Ja u A1 i nikad mi nisu rekli u call centru da mogu sam da aktiviram nego se uvek macujem s njima.
Znam da ,od skoro,mozes u Unikredit sam da aktiviras aplikaciju pomocu kartice.
Hvala svima. U Y sam. Pozvacu. Pozdrav! 🍻Dobro si mislio. Postupak nije vezan za numeraciju, nego baš za operatora. A1 i mts preko mobilnih podataka puštaju dalju registraciju, a Yettel ne. Da li je to zbog toga što su prijavljivani zbog NTH Media pa ne smeju da koriste taj protokol, to samo lično pretpostavljam.
Pa da, a i meni je najlogičnije da je razlog ovo što je Uji naveo. Izgleda da im je zabranjeno otkrivanje broja domaćim pružaocima usluga. Ipak, recimo Guglu daju bez problema, pri čemu je tu i VoLTE dovoljan, ne mora ni da se ima "pravi" internet saobraćaj. Mislim na ono automatsko otkrivanje broja telefona kad se vezuje za Gugl nalog, aktivira RCS (ranije) i slično.Jedino ako ima veze i kod njih što mi je broj Yettel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari