Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2026) - FAQ u prvoj poruci

Pozdrav drugari!

Dugo nisam pazario sa alija i ne znam kako sad sljaka dostava.Kada je ovakav status, za koliko stize na kucnu adresu?

Prilozi

• viber_image_2026-07-02_08-38-22-666.webp
    viber_image_2026-07-02_08-38-22-666.webp
    9.7 KB · Pregleda: 37
Zavisi od lokalne pošte (opterećenosti) ali za 2-4 dana uglavnom.

Za administraciju molba, može li ovaj oblik "pošiljki" u nazivu teme da se promeni u gramatički ispravan u genitivu množine, "pošiljaka"? Hvala.

Sada sam zvao glavnu postu da provere, kazu da paket jos uvek stoji na carini, da nije ni otisao za gpc.Sad preko app vidim da je paket zaduzen za dostavu.Znaci haos...

Taj broj se prati samo na njihovoj stranici, klikneš na M-one i prebaci te na njihovu stranicu, kopiraš broj praćenja I to je to.

Koliko su bezobrazni ovi iz m-one sluzbe pa to nije normalno.Sestri ostavili paket sa temua na paketshopu bez njenog znanja.Pre toga naveli status na pracenju da je pokusano urucenje i da na adresi nema nikoga sto je naravno notorna laz.Niti je kurir zvao na mobilni,niti je dolazio na adresu.I sestra je morala da ode do paketshopa koji i nije bas blizu da bi preuzela paket.
Koliko znam ranije su valjda prvo pustili poruku da li hoces da preusmeris paket ili ne.Sada i ne pitaju nista samo ostave u paketshopu.
Ne znam da li se moze nesto uraditi povodom ovoga u smislu da paket ipak donesu na adresu koja je i navedena prilikom porucivanja?

Da li je realno da posiljka ovoliko dugo ceka da krene ka lokalnoj posti, Zvezdara je u pitanju?
Mala posiljka, DHL iz Nemacke, proverih carina je OK obracunata, ali sada vec stoji skoro 10 dana.
Moze li to nekako da se ubrza?
Podigne negde?

Prilozi

• Screenshot_20260703_231714_Chrome.webp
    Screenshot_20260703_231714_Chrome.webp
    23.9 KB · Pregleda: 24
@skydiver По овом статусу, пошиљка је негде отпремљена из ГПЦ Београд још 24.6.
На овом сајту се може видети детаљније праћење, можда може да се види где је отпремљена,
можда је стигла у доставну пошту:

https://www.aftership.com/track/ ***број пошиљке.

Evo kako izgleda status sa ovog sajta....

Prilozi

• Screenshot_20260704_064156_Chrome.webp
    Screenshot_20260704_064156_Chrome.webp
    52.9 KB · Pregleda: 25
Sta sad ovo znaci? Paket prosao carinu i preuzet od strane kurira ,ona zelena linija bila do kraja i sad opet ide na carinu? A nema ga uopste u sistemu poste (Transfera inace,PT*RS broj)

Screenshot 2026-07-07 at 09-17-13 Praćenje paketa.webp

Nazad
Vrh Dno