Šta je novo?

Benchmark biciklistička sekcija

• Začetnik teme Začetnik teme mige
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

• Like
Reagovanja: PJ
Kreni u pet sati i videćeš koliko je sveže i prijatno.

Danas su temperature bile od 43 do 50 na asfaltu. Verovatno i više.

Do 9 h ujutru da se vozi, posle ne.

Biće dobar tur ove godine, jedva čekam.

Pozdrav,

Treba mi preporuka za brzinomer za bicikl. Vozim rekreativno, ništa ozbiljno, ali bih voleo da pratim brzinu, kilometražu, vreme vožnje i osnovne podatke.

Gledao sam CYCPLUS M1 GPS i za sada mi deluje kao dobar izbor, najviše zato što radi preko GPS-a, nema cimanja sa kablovima i magnetima, a sviđa mi se i to što može da se poveže sa telefonom / aplikacijom.

Da li ga je neko koristio i kakva su iskustva? Ako imate neki bolji predlog u sličnom cenovnom rangu, slobodno napišite.

Hvala!

Pozdrav,

Treba mi preporuka za brzinomer za bicikl. Vozim rekreativno, ništa ozbiljno, ali bih voleo da pratim brzinu, kilometražu, vreme vožnje i osnovne podatke.

Gledao sam CYCPLUS M1 GPS i za sada mi deluje kao dobar izbor, najviše zato što radi preko GPS-a, nema cimanja sa kablovima i magnetima, a sviđa mi se i to što može da se poveže sa telefonom / aplikacijom.

Da li ga je neko koristio i kakva su iskustva? Ako imate neki bolji predlog u sličnom cenovnom rangu, slobodno napišite.

Hvala!
Trebalo bi da su dobri. Prijatelj ima M3 i orezadovolkan je. Jasam loše iskustvo imao sa Coospo bc107. Pokvario se, a nisu mi na Aliju priznali reklamaciju. Kupio sam za klinca Geoid cc600, lepo radi. Ako gledaš na Aliju, vidi kada naleti akcija za Igpsport igs320.Na njemu kažu da je baterija odlična, a može da se kupi n akciji za 30 i neki dolar.

evo i gume za sumu 😀

bike for golden boy 🙂

Remko proveo dosta dana na visokim planinama kako bi se spremio za tur. Dobra stvar što Bora ima jake radilice što Remko u prethodnom timu nije imao.

Danas mi vetar nije bio dobar drug.

Još naidje deonica gde je haos put, spustio sam prenos i onako penzionerski odvezao dok se nisam sklonio pa posle našao ritam i došao do kraja treninga.

za ovo ne pomaze nikakva zastita 😀

Definitivno nisi imao sreće. Jednostavno kao što reče iznad, nisi imao sreće .

Malopre i Barseloni izbuši se guma na onoj pisti od puta. To je tek baksuz 😁

Edit: Opa, Vinjegord bolji od Remka i Pogačara na hronometru.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno