RazbojNick
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.02.2004
- Poena
- 865

Kako naslov kaže
It's the end of an era for PlayStation: No more physical discs
PlayStation says farewell to discs

Идеално, не поседујеш игрицу, само је изнајмљујеш.
Jes', kad je lakša piraterija nego originali. Na konzolama nema toga.Tako se pricalo i kad je PC gaming ukinuo disk, pa nikom nista, tako ce i ovo.
ali kako su jednim potezom pokazali koliko ih uopšte nije briga za ljude koji imaju fizičke kopije igara za PS4 i PS5, niko od njih neće moći da igra svoje igre na PS6 nego će morati ponovo da kupuju u digitalnoj formi
za backward compatibility? čisto sumnjam, jedino ako bude neka limited serija, oskudan broj i slMozda ponude kao za PS5 detachable disc drive, ali sigurno po vecoj ceni (100e+)
Mada sam iskreno iznenađen ovakvim odzivom igrača, svuda mi se pojavljuju vesti na tu temu. Nisam znao da su diskovi toliko na ceni

Po meni su pripremili teren već sa PS4 kada su prestali sa ubacivanjem bookleta u kutiju.Ništa neočekivano, pripremili su teren za ovo pravljenjem verzije PS5 bez optike. Mada sam iskreno iznenađen ovakvim odzivom igrača, svuda mi se pojavljuju vesti na tu temu. Nisam znao da su diskovi toliko na ceni, evo npr. koliko ljudi kupuje igre sa Steam-a koji je ne samo digitalna platforma već i DRM. A opet, Sony je sigurno ispitao tržište, procenili su da im ovako odgovara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari