Na foru da sad svi misle da će na tim manjim bolje da prođu a to su mali prelazi i čim ima više auta odmah gužva i čekaš više nego na Preševu.
Mi smo otišli preko Preševa 26.6., na Preševu bili u 00:25, prešli sve sa Evzonijem za 10min ako i toliko, povratak bio juče 3.7., oko 10 ujutru bili na Evzoni, isto prešli sve za nekih 7-8min, nikad brže nismo prešli. Nema slikanja ništa i ako nije bila gužva. Na Preševu samo makedonac pregleda na ulazu, naših nema, u povratku samo naši na ulazu u Srbiju i to je to, nema više duplo stajanje.
Inače kad smo išli ka Grčkoj, na prvoj naplatnoj u MK mi TAG bipnuo ali nije otvorio rampu, onda prešao na drugu i tu bipnuo opet i otvorilo, mislio sam da će da naplati duplo ali nije.
Bili na 7 dana u Paraliji, supruga voli tamo, meni samo da je put što lakši zbog leđa, ovaj put sam i više vozio tako da nije loše ispalo.
Prvi put smo koristili i uslugu lekara jer je sin imao neku alergiju na koži, mislimo da je od morske trave, nikada do sada nismo imali problema ali se pojavila neka nova koja ima kao dlačice i mene a i suprugu je pecnulo ali mi nismo imali ništa ali njemu je napravilo male plihove tako da treba da se pazi ko ide u Olimpsku regiju, kaže doktor da je ima svuda pošto ima ordinacije i u Olimpc Beach-u, Platamonu, Leptokariji i Nei Poriju, i da je svuda bilo pacijenata sa tim.