Šta je novo?

news, usenet

Hahaha. Maknuli su ovu opciju naplate 2 dolara mjesečno. Sad su ostale ove 2 opcije gore koje ispadaju 2 dolara mjesečno, jedna skuplja, druga jeftinija, ali moraš platiti odjednom za godinu dana.

Uzeh Althub doživotnu za crni petak i mislim da mi je ovo dovoljno Eweka/Easynews + DrunkenSlug/Althub/Geek.

DrunkenSlug otvoren za registraciju.

Видео сам на нету сад скоро да је могуће стримовати јузнет садржај, али не оно преко Изињуза, већ преко било ког јузнет провајдера и индексера, па ме занима јер неко одавде пробао то? Углавном се користи преко Стремија и Нувија, пошто ако сам добро разумео, све што ради на Стремију би требало да ради и на Нувију.

Ако је неко више упознат са тиме ако би могао мало више да ме упути шта је све потребно, шта је потребно платити, купити, изнајмити шта год и инсталирати да би то радило како треба.

Питам овде јер ми је лакше ако неко већ зна шта и како да каже па да лепо пробам да наместим и ја да видим о чему се ради. Него да опет лутам по разним редитима и сајтовима и преводим са енглеског.

Ја како сам разумео нешто уопштено потребно је платити индексер (ако желите неки добар), тај јузнет провајдер, и неки селф хостер и то ми није баш најјасније о чему се ради. Такође и онај Елфхостед има у понуди неку апликацију за Стремио "Јузнет стример" ако је то то?

To je to, i većina poznatijih indeksera će te banovati za njihovo korištenje. Usenet nije za strimovanje.

А што?

Ако ја плаћам нпр. месечно њихову услугу и у принципу стримовање је у ствари и скидање садржаја у реалном времену, не разумем зашто бан?

За приватне тракере ми је јасно, јер мораш одржавати ратио, мораш користити дозвољене торент клијенте итд. А ово?

A ovo je upravo ono za šta usenet nije namenjen i što će privući pažnju neželjenih organizacija. Niko ti ne brani da skineš sadržaj i gledaš ga, ali streaming je veliki no-no.

Nazad
Vrh Dno