Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Nije to jeftinije, tamo je 40 komada 13000, tu komad 417-451 (a kod nas ima Samsung za 500din).

Komad za King koje ja pominjem je 1.5$, ako narucujes po 2 ispadne 1.3$, ako narucujes po 3 ispadne 1.5$ po komadu...

To se ne narucuje 40 komada odjednom nikad...

Prilozi

• Screenshot_20260625_115720_AliExpress.webp
    Screenshot_20260625_115720_AliExpress.webp
    39 KB · Pregleda: 25
  • Screenshot_20260625_115725_AliExpress.webp
    Screenshot_20260625_115725_AliExpress.webp
    39.9 KB · Pregleda: 23
  • Screenshot_20260625_115803_AliExpress.webp
    Screenshot_20260625_115803_AliExpress.webp
    40.7 KB · Pregleda: 24
Onda je bolje, mogao bih 10-15x po 3, ali nece "can't be shipped to your address"

Hvala, samo cu sacekati da vidim da li moze veci popust, trenutno mi nudi po 2.3$

Obratite paznju da li vam treba za tuya ili za zigbee homeassistant.
Skinuse mi 4k novcica 😀
Uzeh senzore za detekciju vode, senzor pokreta i mini switch.
Videcemo kakva je marka naspram xiaomi/aqara/sonoff.

Ja sam uzeo pre mesec dana za Anker soundcore, rade ok

Ako mislis na onaj sajt 18650 tamo sam (pored KP) i nasao Samsung 35E za 500.

Bas taj. Zavisi za sta kome trebaju, MJ1 ima bolje specifikacije, ali za nijansu losiju cenu.
Imam od njih dva komada, godinama rade super. Mada ih punim samo sa nekim Xtar punjacem.

Ima nekih HOHOO kablova u Save now, idu do 95%. 1m 0.27$. Ne znam kakvi su, uzeh 4 komada da probam.

I just found this on AliExpress:
100W 90 Degree Type C Cable to USB C Fast Cahrging PD 4.0 3.0 for Macbook ipad Xiaomi Redmi Huawei OPPO Samsung Fast USB C Cable

aliexpress.com/item/1005004181932496.html

Prednje svetlo za bicikl koje je pomenuto kao dobro za $7-8 sad za $3.31. MKD + coins i kako vec sve ide.

Mislim da je dobar za 13$ ali mozda bude i nize pa ispratite...

I just found this on AliExpress:
NORTH EDGE 2026 TERRAX Men's Digital Watches Outdoor Sports Swimming Waterproof 50M Stopwatch Countdown Electronic Watch For Men

Sto se tice sata, ja sam davno kupio slican za jedno $3-4 mada ne poricem mogucnost da je ovaj mnogo kvalitetniji od tog mog. Glavni kriterijum mi je bio da ima velike cifre da mogu da vidim bez naocara ali ipak nisu bile dovoljno velike. Stavio sam ga na oglase za 500 ili 600 din, ne secam se vise, i isti dan me zvao covek i trazio 200-300 komada. Prodaje dzidza bidze po vasarima i treba mu. Nije dopustao mogucnost da ne mogu da mu nabavim toliko. 😀

Cini mi se da jeste samo je tad pomenuto i obicno zadnje svetlo u kompletu. Ovde pise da je alu kuciste + ugradjena baterija i tu negde je vec dobra cena. Uzeo sam 2 kom pa kad stigne mogu da javim kakvo je ali to nece skoro.

Edit: prevideo sam link ali rekao bih da je to to osim zadnjeg svetla koje je ionako najobicniji model. I ovde je izgleda dosta jeftinije nego sto je bilo ranije.

Ja sam za 8$ uzimao komplet prednje i zadnje svetlo, stim što zadnje nije ono obično što se nalazi u nekim kompletima već neko malo bolje, sa crvenim diodama, jako dobro sija a baterija traje dugo. Inače uzeo sam 3 kompleta i prezadovoljan sam, stim što ovi prvi što su mi stizali neće da se pune sa kablovima nove generacije, već samo sa nekim starijim ili sa kablićima koji dolaze u kompletu. Tek ovaj poslednji ima očigledno osveženu elektroniku punjenja. Svakako da je za 3$ odlična kupovina, ne vredi to zadnje svetlo 5$. Uzimajte dok ima.

Imas u istoj radnji Gateway, i on je na nekom popustu, valjda oko 5$
Zdravo
Aj molim te naci link
Nisam do sada koristio ZigBee, a i slabo se razumem. Vidim ima ih sa samo bluetooth, ili sa kablićem, ili sa bluetooth+wifi, a i ima ovih ewelix - pojma nemam šta da uzmem a da radi na što više uređaja
Sorry za off, možda pomogne još nekom

Nazad
Vrh Dno