Nova verzija apk whatsapp 2.26.24.77 resila bug.Imam jedan glup bug koji se desava nakon poslednjeg updejta i samo za whatsapp. Ova kratka notifikcaija mi izlazi kao na slici, pise prvo Whatsapp: pa onda ime posiljacao i poruka... Jel jos neko primetio ovu glupost?
Neka aplikacija ti u pozadini 'budi' ekran.Da li vam se dešava da se ekran osvetli, a ne stigne nikakvo obaveštenje, niti je ukljucen AOD. Počelo je da mi se dešava od poslednjeg apdejta. U startu je bilo mozda dva, tri puta dnevno, sada je već pocelo u pet minuta da se osvetli po tri, četri puta. Ultra model je u pitanju.
Probaj sa Goodlock i Nice Catch app da otkriješ šta to budi ekran. Galaxy StoreDa li vam se dešava da se ekran osvetli, a ne stigne nikakvo obaveštenje, niti je ukljucen AOD. Počelo je da mi se dešava od poslednjeg apdejta. U startu je bilo mozda dva, tri puta dnevno, sada je već pocelo u pet minuta da se osvetli po tri, četri puta. Ultra model je u pitanju.
Kada klikneš na Screen time today, otvara se Dashboard i skroluješ dole, imaš broj unlocks.Gde vidiš to u Digital Wellbeing? NAŠAO.
Što se SOT tiče, kod mene je to potpuno nemerodavno, jer mi nekad sve sate provedene u kolima broji da je ekran radio, a nekada nijedan minut.
Izgleda je sa nekim od poslednjih updatova video ikonica, bar u mom slucaju, zamenjena za Google meet. Ali vec duze vreme kad god sam pokusao video poziv sa Y na mts nije radilo, a na A1 ne radi nikako. Kao sto su ti rekli nikada nije bio ni podrzan, niti su planirali da ga uvedu.Neko ko koristi A1 sa S25, ima video poziv ikon u tastaturu za pozivanje? Ja sam imao za nekoliko vreme, i onda nestao, ne znam kad. Juče sam pitao A1, i kažu da nije podržan ViLTE.
Jednom kad počne nema povratka. Mora da instalira. Kad tadDa li postoji neka mogucnost da se ovo iskljuci/izbrise ili sta god drugo.
Nervira kod svakog restarta ili ukljucivanja telefona.
Posto mi je prosli tel. upao u bootloop prilikom azuriranja sada se vise nebih zezao sa azuriranjima.
Ovo se sada desilo dok nisam obracao paznju sta se desava i poceo je da skida azuriranje dok sam primetio stiglo je do tih 20% i odmah sam iskljucio.
Knox zahteva device owner od maja prošle godine. Google i Samsung dogovorDa ga ne instaliram ponovo i da pokazem sliku ali trazi da se pobrisu svi akaunti koje posle kao mogu da vratim ali nisam bas nesto spreman na sve to.Sta i kada su promenili stvarno ne znam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari