Šta je novo?

Maske, futrole, stakla i ostala dodatna oprema za iPhone

• Začetnik teme Začetnik teme rix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bio link kad sam ga pravio… Anyway evo ga jopet.

Obratite paznju na jeftine maske, ja raanije nisam bio svestan da na boljim brendovima poput Nilkina postoji oznaka RoHS ili zeleni listić (zavisi kako ko oznacava), osnosno zastita od toksicnih materija.
nakon sto sam to video, bacio sam sve jeftine maske i korisim sam dve od nilkina.

Poslednja izmena:
Sa Temu-a. 230 din 🫣

Imitacija koze. Slim. Uopste ne klizi.

Za bukvalno iznenadjenje,bezicno punjenje fercera,odlicno drzi magnet 🥰

0F52F1F1-6C38-40F1-AA43-408E556B8994.webp

Može link?

Radiće posao nekoliko mjeseci sigurno. Kad krene da se raspada, naručiš drugu, tu baciš. Ionako ne košta kao original Apple, pa da boli duša… Mislim, 230 dinara. Sladoled.

Kako birate hydrogel matiranu zaštitnu foliju?
Ima li neki dobar proizvođač, da li po debljini ili obradi?

Meni se dešava redovno da ceo taj lepi matirani sloj vremenom od upotrebe se izliže, pogotovo tamo gde palac skroluje i na tim mestima matt pređe u glossy, za poludeti... zamenio dve-tri vrste i uvek isto.

Ja sam to riješio tako što sam odustao od mat folije, jer mi je prikaz bio previše nekako zrnast (iako je to slici na ekranu definitivno davalo neki šmek), a promijenio sam i ja nekoliko komada. Mada, nikad mi se nije desilo da se “pojede” tako…

nikad necu shvatiti da neko da 1000e+ za telefon i onda kupi masku za 1e. mislim, ne mora pitaka od 50e+, ali postoje brendovi i maske u rangu od 20-30e (spigen, otterbox, supcase, mous, uag i mnoge druge) koje kupite jednom i nosite dok ne prodate telefon.
imao sam bas losa iskustva ranije dok sam uzimao nebrendirane maske, prvo da mi prilikom i slabijeg pada pukne ne samo maska nego se okrzne i telefon, drugo da mi sama maska na obodima grebe i ljusti sam telefon.

Kako birate hydrogel matiranu zaštitnu foliju?
Ima li neki dobar proizvođač, da li po debljini ili obradi?

Meni se dešava redovno da ceo taj lepi matirani sloj vremenom od upotrebe se izliže, pogotovo tamo gde palac skroluje i na tim mestima matt pređe u glossy, za poludeti... zamenio dve-tri vrste i uvek isto.
Od 14 pro pa do 17 pro uvek hidrogel glatka sa alija za 4-5 evra (dobije se 4-5 komada), nikakvih problema nisam imao sa tim folijama. Iskoristim jednu eventualno dve dok ne zamenim telefon.

Kakav je stav o oriđi Apple silikonu?

Pretpostavljam da ne vredi baš cene kod nas, s obzirom da za te pare možeš solidan par patika kupiti, nego me zanima da li je makar u pitanju kvalitetniji silikon od standardne, prosečne Ali maske, ili je to u principu ista stvar?
Na Redditu negde kažu raspada se nakon mesec dana, bolja je maakica od jednog dolara sa Alija, negde kažu ipak se oseća razlika u kvalitetu...

Kakva su vaša iskustva?

Pretpostavljam da ne vredi baš cene kod nas, s obzirom da za te pare možeš solidan par patika kupiti, nego me zanima da li je makar u pitanju kvalitetniji silikon od standardne, prosečne Ali maske, ili je to u principu ista stvar?
Na Redditu negde kažu raspada se nakon mesec dana, bolja je maakica od jednog dolara sa Alija, negde kažu ipak se oseća razlika u kvalitetu...

Kakva su vaša iskustva?
Ima moja žena i stvarno je vrhunski materijal i kvalitet izrade. Skupa je kao otrov, ali ništa slično nemaš za normalne pare

Kakva su vaša iskustva?
Identican kao i ostale silikonske maske, nemoj da bacas pare

Ocigledno je nisi imao.

Nije ista kao mnogo jeftinije sigurno, a da li je preskupa je drugi padež i to sigurno jeste 😃
Zavisi šta ko želi, gleda, šta kome smeta, kao i kod drugih stvari koje kupujemo.

Kakva su vaša iskustva?
Ja sam imao za 16 pro, doduše kupio sam je u USA za 49usd pa i nije bila tako strasna cena kao kod nas u prodavnicama. Aktivno je koristio godinu dana mrdnula nije. Tako da 49usd vredi ali 10000 kod nas nikad ne bih dao 😁
Budu cesto u winw.. i tehno…… na akciji za 6-7 hiljada.

Ne znam onda. Tada sam uzimao kozne samo. Kad su izbacili pravu kozu,presao na silikon. Oseti se razlika u ruci a i kako telefon čučne u nju. O ceni ne vredi pricati,sramota dati toliko para al sta sad.

Kao što rekoh, cena jeste preterana, ali garantujem da nema slične i da se bitno razlikuje od drugih materijala koje zovu silikoni. Lično je za sebe ne bih uzeo po toj ceni, ali mi se jako dopada

Problem kod nas je taj, sto ljudi nisu spremni da daju tolike pare za futrole
Drugar uzeo za 17 PM u iStyle i platio 11000 din. Mali broj ljudi ce dati toliko para za futrolu
Ali mogu da potvrdim, da ljudi kupuju punjace i kablove iz Pepca gde znaju da se od istih, dodataka ode konektor punjenja pa kasnije izadje skupa popravka

Problem kod nas je taj, sto ljudi nisu spremni da daju tolike pare za futrole
Drugar uzeo za 17 PM u iStyle i platio 11000 din. Mali broj ljudi ce dati toliko para za futrolu
Ali mogu da potvrdim, da ljudi kupuju punjace i kablove iz Pepca gde znaju da se od istih, dodataka ode konektor punjenja pa kasnije izadje skupa popravka

Javis se ovom coveku, pretpostavljam da ima jos prodavaca koji valjaju originale, odes vidis da li je ista maska, a 99% da jeste, platis 5 puta manje i cao

Javis se ovom coveku, pretpostavljam da ima jos prodavaca koji valjaju originale, odes vidis da li je ista maska, a 99% da jeste, platis 5 puta manje i cao
Koliko je realno da su ovo originalne maske, a ne neke kopije, s obzirom na razliku u ceni? Ajde da je jeftinija 2-3000 din pa kažeš ok muljaju nešto sa uvozom, pdv-om, ali baš ovolika razlika..
Na vrhu Balkanske u BG u jednoj od onih prodavnica lik prodaje "original" maskice za iphone. Providna je 3000 din i kao ne bledi. Kada ju je otvorio vidi se da nije silikon nego plastika i plus beli kvadrat oko logoa, nema šanse da je original.

Ali ovi sto valjaju na crno su iz Turske ili Kineske A klase

Inace znam ko je prva ruka, ko uvozi direktno kao veleprodaja

Koliko je realno da su ovo originalne maske, a ne neke kopije, s obzirom na razliku u ceni? Ajde da je jeftinija 2-3000 din pa kažeš ok muljaju nešto sa uvozom, pdv-om, ali baš ovolika razlika..
Na vrhu Balkanske u BG u jednoj od onih prodavnica lik prodaje "original" maskice za iphone. Providna je 3000 din i kao ne bledi. Kada ju je otvorio vidi se da nije silikon nego plastika i plus beli kvadrat oko logoa, nema šanse da je original.
A ne znam sad ne mogu da tvrdim da ovaj prodaje original, znam da sam uzimao pre 6 godina za 11 pro max od nekih prodavaca na KP i bile su original, bukvalno u milimetar identicne i na dodir kao i ova prva koju sam uzeo u apple storeu, verujem da moze da se nadje original, al moras da ides od prodavca do prodavca i da zagledas

Ne znam kako ljudi to prodaju u maloprodajama, posto znam da to niko ne bi smeo da ima u radnji, futrolu sa Apple znakom

Znaci: “ako dodjem u radnju i trazim futrole za iphone, pogotovo sa znakom jabuke(koje se vode kao original), prodavac moze da na.ebe zbog toga.

Nazad
Vrh Dno