I ja sam razmisljao o ovakvim maskama, ali se bojim da ce "koza" poceti vremenom da se raspada i mrvi na sve strane.Sa Temu-a. 230 din 🫣
Imitacija koze. Slim. Uopste ne klizi.
Za bukvalno iznenadjenje,bezicno punjenje fercera,odlicno drzi magnet 🥰
Pogledajte prilog 543248
Od 14 pro pa do 17 pro uvek hidrogel glatka sa alija za 4-5 evra (dobije se 4-5 komada), nikakvih problema nisam imao sa tim folijama. Iskoristim jednu eventualno dve dok ne zamenim telefon.Kako birate hydrogel matiranu zaštitnu foliju?
Ima li neki dobar proizvođač, da li po debljini ili obradi?
Meni se dešava redovno da ceo taj lepi matirani sloj vremenom od upotrebe se izliže, pogotovo tamo gde palac skroluje i na tim mestima matt pređe u glossy, za poludeti... zamenio dve-tri vrste i uvek isto.
Ima moja žena i stvarno je vrhunski materijal i kvalitet izrade. Skupa je kao otrov, ali ništa slično nemaš za normalne pareKakav je stav o oriđi Apple silikonu?
Pretpostavljam da ne vredi baš cene kod nas, s obzirom da za te pare možeš solidan par patika kupiti, nego me zanima da li je makar u pitanju kvalitetniji silikon od standardne, prosečne Ali maske, ili je to u principu ista stvar?
Na Redditu negde kažu raspada se nakon mesec dana, bolja je maakica od jednog dolara sa Alija, negde kažu ipak se oseća razlika u kvalitetu...
Kakva su vaša iskustva?
Identican kao i ostale silikonske maske, nemoj da bacas pareKakav je stav o oriđi Apple silikonu?
Pretpostavljam da ne vredi baš cene kod nas, s obzirom da za te pare možeš solidan par patika kupiti, nego me zanima da li je makar u pitanju kvalitetniji silikon od standardne, prosečne Ali maske, ili je to u principu ista stvar?
Na Redditu negde kažu raspada se nakon mesec dana, bolja je maakica od jednog dolara sa Alija, negde kažu ipak se oseća razlika u kvalitetu...
Kakva su vaša iskustva?
Ja sam imao za 16 pro, doduše kupio sam je u USA za 49usd pa i nije bila tako strasna cena kao kod nas u prodavnicama. Aktivno je koristio godinu dana mrdnula nije. Tako da 49usd vredi ali 10000 kod nas nikad ne bih dao 😁Kakav je stav o oriđi Apple silikonu?
Kakva su vaša iskustva?
Imao sam na 11 pro max, uzeta isti dan kao i telefon u apple storeu na Menhetnu, isti djavo kao druge silikonske koje sam uzimao posle na kupujemprodajem, cak sam i “koznu” uzeo, ona je druga prica, pogotovo patina koja nastane vremenom, topOcigledno je nisi imao.
Problem kod nas je taj, sto ljudi nisu spremni da daju tolike pare za futrole
Drugar uzeo za 17 PM u iStyle i platio 11000 din. Mali broj ljudi ce dati toliko para za futrolu
Ali mogu da potvrdim, da ljudi kupuju punjace i kablove iz Pepca gde znaju da se od istih, dodataka ode konektor punjenja pa kasnije izadje skupa popravka
Koliko je realno da su ovo originalne maske, a ne neke kopije, s obzirom na razliku u ceni? Ajde da je jeftinija 2-3000 din pa kažeš ok muljaju nešto sa uvozom, pdv-om, ali baš ovolika razlika..
Javis se ovom coveku, pretpostavljam da ima jos prodavaca koji valjaju originale, odes vidis da li je ista maska, a 99% da jeste, platis 5 puta manje i cao
Ali ovi sto valjaju na crno su iz Turske ili Kineske A klase
Javis se ovom coveku, pretpostavljam da ima jos prodavaca koji valjaju originale, odes vidis da li je ista maska, a 99% da jeste, platis 5 puta manje i cao
A ne znam sad ne mogu da tvrdim da ovaj prodaje original, znam da sam uzimao pre 6 godina za 11 pro max od nekih prodavaca na KP i bile su original, bukvalno u milimetar identicne i na dodir kao i ova prva koju sam uzeo u apple storeu, verujem da moze da se nadje original, al moras da ides od prodavca do prodavca i da zagledasKoliko je realno da su ovo originalne maske, a ne neke kopije, s obzirom na razliku u ceni? Ajde da je jeftinija 2-3000 din pa kažeš ok muljaju nešto sa uvozom, pdv-om, ali baš ovolika razlika..
Na vrhu Balkanske u BG u jednoj od onih prodavnica lik prodaje "original" maskice za iphone. Providna je 3000 din i kao ne bledi. Kada ju je otvorio vidi se da nije silikon nego plastika i plus beli kvadrat oko logoa, nema šanse da je original.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari