Da, jos i ispeglana verzija, prava "ultimate edition"Cekace se fitgirl.
Da, jos i ispeglana verzija, prava "ultimate edition"Cekace se fitgirl.
Mrzelo me da objašnjavam da ne može tako da se gleda zato što nije sve crno belo, a Ai je lepo sumirao za i protiv, kao i to da inflacija ne mora biti razlog za poskupljenje uvek, zato sam okačio Ai. Ali džaba mi to jer očigledno će neki i dalje da poravnaju stvari na način na koji si ti to napravio. Poenta nije u tome šta si mogao i kako 2000. već da je najavljeno poskupljenje uvod u globoalno podizanje cena što je mnogo puta viđena matrica unazad. Nije suština u konstataciji da se GTA igre rade jednom u 10 godina pa kao šta se buni neko... Kakve to ima veze kad će nakon ove igre najverovatnije i sve ostale da poskupe! 😒Čemu AI?
U Januaru 2000. problem je bio što si morao da kupiš Quake 3 i Unreal Tournament, koje su obe izašle istovremeno i pritom ne znaš šta pre da igraš.
Ovde se vaga o 10 dolara, 99/00 to je stotine dolara mesečno na najnovije igre koje su sve vredne para.
Ko voli GTA, nema sta da razmišlja koliko će para R* uzeti, zaraditi, budite srećni što igra izlazi svakih 13 godina.
ako igra ne bude dobro radila na konzolama ove generacije ti je čista biznis odluka
Iscedili su PS4 sa Red Deadom 2. Verujem da ce isto tako i sa PS5 da bude sada..Nešto razmišljam i ne boli majke mi 😅. Oni su razvijali koliko 8 godina? Trenutna generacija konzolanje prisutna skoro 6 godina plus dev kitovi su bili dostupni neke 2-3 godine. Pa ako igra ne bude dobro radila na konzolama ove generacije ti je čista biznis odluka. Mada mislim da ćemo dobiti prvu igru koja maksimalno iskorišćava mogućnosti trenutne genereacije konzola bez praznog hoda. Barem možemo da se nadamo.
sta ti vredi i najbolja grafika kad ce jadnicak da se muci na oko 30 fps?Iscedili su PS4 sa Red Deadom 2. Verujem da ce isto tako i sa PS5 da bude sada..
A sigurno je to da cemo videti reizdanje igre za PS6 sa naprednijom grafikom, pa GTA V smo videli na tri generacije konzola.
Nek se muci. Naravno da volim 60+ fps, ali ako je zakljucano na 30fps Boze moj.. nisam toliko gadljiv. 😀sta ti vredi i najbolja grafika kad ce jadnicak da se muci na oko 30 fps?
EA Suffers a $310 million loss, a tanking share price, and lays off 600 in the second quarter
Electronic Arts announced in a press release it has suffered a net loss of $310 million for the fiscal second quarter resulting in a diluted loss per share of $0.97. The losses occurred despite net revenue of $894 million which is an increase of $254 million when compared to the previous year. In response to the negative financial news, Electronic...
Nema sanse ako imaju online kasnije,to ce biti tragikomican pvp sa 30 fps
COD radi odlicno na 120 fps pa zasto ne bi I GTA
Ko hoce refleksije,blur itd neka igra na 30 fps,ko hoce online smanje se gluposti za 120fps
Pa gde ime vece low skill idioot igre od GTA ?Budi sretan ako ovo bude stabilni 30fps na konzolama a ti pricas o 120fps, a pored toga poredis jednu linearnu "run n gun" brainrot igru sa open world. Znas li da PS5 ni XBX ne mogu da zakljucaju 60fps u performance modu bez RT-a u GTA 5. Ako zelis 4K onda to ide na 30fps-a. Jednostavno ne postoji ni minimalna sanse da ce GTA 6 da se igra u 60 fps na trenutnim konzolama. Iz tog razloga preskacem svaki izlazak novog GTA dok ne dodje na PC, jer nema po meni svrhe da se igra u 30fps i kvari iskustvo kada mogu za 12 mjeseci da igram 60+ sa mnogo boljom grafikom na PC-u. Ali, hajp cini cuda, kao i obicno, ljudi ce dati 100$ za 20-30fps cinematic experience.
Ovo je malo zabrinjavajuce.Znas li da PS5 ni XBX ne mogu da zakljucaju 60fps u performance modu bez RT-a u GTA 5.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari