Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Da, ali ima i dodatna opcija u koliko posiljka ide preko X-Xpressa, kod njih mozes da preusmeris na njihov paketomat.

Pokušavam da naručim bazen i prekrivač za isti 🙂 e sad poštarina za bazen je 700 din dok je za prekrivač 400din znači ukupno 1100 dinara, kada dodam obe stvari u korpu piše da je poštarina 1990 dinara :S Prodavac je isti, ako naručim zasebno štedim 900 dinara... ?

Uz neke proizvode imaju akciju da se dobije paket piva gratis, gde piše da pivo šalju 1-2 dana nakon dostave glavnog proizvoda. Ja naručio frižider, pivo stiglo istog dana ali ranije (dostavio X-Express), frizider dostavio GW. Eto info ako neko isto tako naručuje.

Porucio sam neke stvari 18.06, vise stvari. Neke su stigle kroz par dana, neke nisu jos uvek. Dakle verovatno sledece nedelje.
Da li je moguce da im treba preko 10 dana da isporuce nesto?
Paketi iz kine su znali da mi stignu za 2 nedelje nekad..

Poručio u petak uveče nosač za tv za člana porodice. Još nije stigao, u pitanju je radnja btc smart a proizvodi označeni kao a brzo. Danas zove kurirska služba pita gde je adresa koju sam naveo, ja kažem pa to je vaš paketomat, teta kaže sačekajte, izvinite ali trenutno je pun pa će biti od ponedeljka neki dan. Dakle 9 +dana a navode da je a brzo, evo ljudi čekaju da instaliraju tv a mogli su do sad 5x kupiti nosač u bilo kojoj radnji. U pitanju grad u Srbiji, za Beograd se takodje desilo za patike sa sparka, a brzo, city paketomat, tačno 10 dana trajala dostava.
Sta se desilo sa njihovim paketomatima? I dalje su off?

Meni nije ni dalo da odaberem paketomat prilikom kupovine, a stalo bi u bilo koju onu kasetu.

Evo treci dan stoji spakovano u radnji, a city expresa ni na vidiku. Zaista ogroman problem je sve ovo oko isporuke.

Poručio u petak uveče nosač za tv za člana porodice. Još nije stigao, u pitanju je radnja btc smart a proizvodi označeni kao a brzo. Danas zove kurirska služba pita gde je adresa koju sam naveo, ja kažem pa to je vaš paketomat, teta kaže sačekajte, izvinite ali trenutno je pun pa će biti od ponedeljka neki dan. Dakle 9 +dana a navode da je a brzo, evo ljudi čekaju da instaliraju tv a mogli su do sad 5x kupiti nosač u bilo kojoj radnji. U pitanju grad u Srbiji, za Beograd se takodje desilo za patike sa sparka, a brzo, city paketomat, tačno 10 dana trajala dostava.
Sta se desilo sa njihovim paketomatima? I dalje su off?
Upravo, ja sam u Bgu pa cu da cekam preko 10 dana.
Da sam znao ne bih ni porucivao nego bih otisao sam da pokupujem sve sto mi treba.

Kod njih nema nikakvih pravila za brzinu. Neke prekrivače, filtere i opremu za bazen doneli za dva dana. Ležaljku čekao pet dana, a zato Mi box doneli odmah sutradan

Ukoliko proizvod košta 34.990 dinara, šta je sigurica da se doda, da može da se iskoristi A5000?
Prodavac je Spark, pa ne znam da li naručiti nešto što oni prodaju ili je svejedno?

Nesto sto oni prodaju da bi presao cifru od 35k, ali treba da se pogodi i isto "skladiste". Sto ce se ukazati u polje sa postarinom.

Ako ti dodatna postarina nije bitna, onda bilo sta.

sup.webp
jel uzimao neko ovu dasku i kakva je?

Video sam na moru nekoliko tih Patfinder različitih daski da ljudi koriste i izgledaju skroz korektno. Ja sam pazario isto na ananasu neku Tripmates od 320x80x15cm (najobičniji kinez) za 11.400 i super nas je poslužila, baš smo je iznjakali.

Uredjen re-breding paketomata u kraju, otisao ananas, sad je x expres. Ko zna kakve su to vise seme i kombinacije...

X express-om sam ja oduševljen, skoro sam imao dostavu. To je rebrendirani....? Koji kurir? Nešto sam propustio...

Platio sam vaučerom tri proizvoda, jedan su otkazali jer nemaju na stanju. Da li uopšte da se cimam da ih zovem da mi izdaju novi vaučer u toj vrednosti? Praktično mi je propalo 2000din (od 5000)

Platio sam vaučerom tri proizvoda, jedan su otkazali jer nemaju na stanju. Da li uopšte da se cimam da ih zovem da mi izdaju novi vaučer u toj vrednosti? Praktično mi je propalo 2000din (od 5000)
Naravno zovi ih ili im piši mail, meni su radili refund i dali novi vaučer u iznosu za koji je umanjen proizvod koji nije isporučen. I taj vaučer nije bio vremenski ograničen. Ja sa ga bio iskoristio posle možda godinu dana pošto sam bio i zaboravio da ga imam.

Vraća li ananas vaučer koji je iskorišten ukoliko se otkaže porudžbina ili vrati u okviru onog roka od 14dana?

Ako ti ne vrate, uvek mozes da im pises da ponovo aktiviraju.

Jasno, nego sam mislio da li im je inače praksa da vrate vaučer, ne da li vraćaju automatski.

Skoro isto kao Temu i Aliexpress na ananas/nas nacin...

Poslednja izmena:
Uredjen re-breding paketomata u kraju, otisao ananas, sad je x expres. Ko zna kakve su to vise seme i kombinacije...
Izbačen je d express iz priče - posledica je da čekamo a brzo pakete po 10 dana. A onaj tv nosač o kom sam pisao nije ni isporučen ganjam se sa njima danima, i sa city expressom. Na kraju napravim novu porudžbinu na kućnu adresu, doatavi sutradan x express. City sada

X express dostavlja ananas pakete i subotom na kućnu adresu.

Prvo negativno iskustvo sa Ananasom i BC Group prodavcem. Narucio sam jos 23.06. protocni bojler za kuhinju. Stigao je 01.07. Odmah sam video da je kutija pohabana, prelepljena. Otvorim, bojler samo ofrlje upakovan, nedostaju drzaci za zid. Uzimam bojler, a ono par kapljica vode iscurelo. Vec je bio montiran negde i vracen. Odmah zovem ananas, kazu, u nasem sistemu jos uvek nije urucen paket, pozovite nas za par sati. Posle par sati uslikam sve i pokrenem zahtev za odustanak od kupovine. Zvao ih par puta,kazu pisali smo prodavcu, cekamo njihov odgovor za reklamaciju. Rekoh, necu reklamaciju i cekanje ko zna koliko, hocu da odustanem od kupovine, povracaj novca i kupicu od drugog prodavca. Javice vam se neko u tou dana. I naravno niko se ne javlja vec nedelju dana i nema kurira da preuzme paket.

Narucio sam od drugog prodavca, pitanje je koliko ce ceo ovaj postupak da traje, kao i povracaj novca.

Oni svakako ne rade zamene, tako da se podrazumeva da se radi povraćaj novca. Nisam samo razumeo način za pokretanje reklamacije. Najjednostavnije i ispravnije je preko sajta ili aplikacije u sekciji porudžbine/proizvod/vrati proizvod popuniš sve sto se traži i oni pošalju kurira.

Dešava se da to ne radi i da bc ispadne loš. Tačnije preko bc u poslednje vreme se baš trudim da ne poručujem, jer vreme čekanja na obradu porudžbine traje danima i počeli su da otkazuju i šalju sve i svašta.

Ali poziv ili emailom bi trebalo da i to ispeglaju u najgorem slučaju.

Nazad
Vrh Dno