TwistedMind
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.05.2009
- Poena
- 825
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i5-13600KF & Noctua NH-D15S chromax.black
- Matična ploča
- Gigabyte Z790M AORUS ELITE AX
- RAM
- Corsair VENGEANCE 32GB (2 x 16GB) DDR5 6000MHz C36
- GPU
- ASRock RX 6700 XT Challenger Pro 12GB OC
- Storage
- 1TB Samsung 990 PRO NVMe M.2 SSD
- Zvuk
- FiiO K7 + HiFiMan Sundara, Soundpeats H1 TWS
- PSU
- Seasonic Prime PX 850W Platinum
- Kućište
- Cooler Master Storm Trooper
- Monitor
- 2x ASUS MG279Q
- Miš & tastatura
- Logitech G502 LIGHTSPEED & Asus ROG Falchion MX Brown
- Ostale periferije
- Playstation 5
- Mobilni telefon
- Xiaomi 14
- Pristup internetu
- Optički internet
Postoji ova diskusija vec negde na forumu, mozda bas stranu iza u ovoj temi i ja sam prvi rekao da nije moguce napustiti viber upravo zbog dece, vrtica, roditeljskih grupa, raznih majstora...E sad si mu baš pomogao.
Decu da ispiše iz škole/vrtića i prebaci ih na grnčariju i kurs kako praktikovati veganstvo, jer treneri u karate i veslačkom klub koriste samo Viber?
A vidiš, interesantan momenat, moj auto servis je još arhaičniji, koriste isključivo e-mail za komunikaciju. Kada pređu na Viber, menjam brend.
Aplikacija jeste trash, ali to insistiranje da bi svako trebalo sve ljude iz svog okruženja da prebaci na neku drugu (sasvim realno i dalje trash) aplikaciju postaje ozbiljan šum. Gori od ovih reklama na Viber.
Moja poenta je da se viber ne koristi tamo gde ne mora. Ako ti se drugar javi, kazes mu da to ne radi preko vibera. Garantujem da ce apsolutna vecina da poslusa i da shvati poentu, a siguran sam i da vecina sama izbegava. Ostaje ekipa koja koristi viber, ali su u manjini, ne moras da se bijes sa vetrenjacama i menjas ceo svet. Kada se broj konverzacija smanji i kada samo povremeno dobijes neku poruku, nista od bljuvotina nema znacaj. Meni sada samo stizu kurirske poruke i par promocija od nekih radnji. Van toga 3-4 osobe. Stanodavac mi salje poruke na viber i to je redovno, a poslednja poruka van toga je 04.06. Ne znam za reklame, za nove funkcije jer ne koristim.
To sto ce proces trajati dugo, ne znaci da ne treba ni da pocnes. Probaj samo, reci narednoj osobi da te kontaktira na whatsapp.
Ako pomenes telegram, ispominjace ti celu familiju.