Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Kod drugog gola Ekvadora mi deluje da je za delić sekunde prvo zakačio golmana po ruci, iz ovog poslednje ugla se najbolje vidi:
Ali taman je kompenzacija za onaj prvi gol Nemaca. Var baš zabušava na ovom prvenstvu.

Ameri se pale već da osvajaju, tačnije lože ih reklama everything is possible. Meni se jako svidja kako igraju, konkretno i agresivno.

Bice golova, ali Francuzi imaju jacu odbranu, verujem da ce to presuditi. Bice dobra utakmica svakako.

Ako neko stvarno moze da pogodi rezultat Norveska - FRA svaka mu cast,posto se ne zna ni koliko ce da se trude tj koliko je kome bitna. Moja prognoza:
NOR 2:2 FRA

Trener Norveske najavio da ce da odmara neke igrace, bitnije mu je da budu odmorni za doigravaje nego za prvo mesto u grupi.

Maroko zanimljiv uz jos par iznenadjenja BiH dosta dogurala svakako Turci beze ispadose...

Bas tanka postava Norveske protiv Francuza. Ocekivao sam Sorlota na poziciji isturenog napadaca umesto Halanda, ali je trener Norveske odlucio da i njega odmara. Sve u svemu 5-2 za Francuze 🙂

Screenshot 2026-06-26 at 20-34-23 NOR - FRA Norway v France LIVE 26_06_2026 Football - Flashs...webp

Najbolji su po do sada pokazanom.

Dembele stvarno nije normalan, kako ga nije sramota da ovako lagano daje golove.

U pa mekano rupa bio i ostao

Poslednja izmena:
Ovi kao na prijateljskoj/revijalnoj... uz onaj prethodni promašaj, trebalo je i Norvežani već da su dva uterali 🙂

Čekamo taj drugi Norvežana 🙂

Bilo bi lepo da bude prvi igrac koji je postigao pet golova na jednoj utakmici. Norveska je bas dobrodosla za to.

što je onome iz Iraka preinačeno u 🟥? krenuo da skida gaće protivničkom igraču?

Nazad
Vrh Dno