Šta je novo?

Pametni uređaji Koja inverter klima za lokal od 20m2

Fitnes narukvice, sijalice, pametni usisivači i sl.

vladat1

- CoH -
Učlanjen(a)
26.11.2004
Poena
1,255
Moja oprema  
CPU & Cooler
NH-C12P SE14 , Ryzen 7 3800X
Matična ploča
MSI B450 Gaming plus
RAM
Kingston Fury Renegade 2 x 16 GB - 3600Mhz
GPU
GeForce GTX 1060 GAMING X 6GB
Zvuk
S.M.L.S 8A
PSU
Seasonic Focus Plus 750w 80+ platinum
Kućište
HAF 912 PLUS
Miš & tastatura
Logitech G610 , LOGITECH G403 HERO
Ostale periferije
Blue Snowball Ice
Pristup internetu
  1. Optički internet
Zdravo drugari, treba mi preporurka za inverter klimu za lokal od 20m2 . Plafon je visok 3 metra. Bilo bi dobro da ima neku optimalnu potrošnju, a treba i za grejanje i za hlađenje.

Nisi izrazio budzet, ali Vivax AERI ili mozda ove nove Xiaomi sto ima kod nas do 50K dinara. 12-ca.
Xiaomi vidim da ima neku akciju na sajtu, mozes da skines 7-9K dinara od normalne cene.

dao bih do 40-50 hiljada. Bitno mi je gore što sam naveo, i neka dobra preporuka

koji modeli, ja nisam čuo za taj brend ?

koji recimo model, šta još možeš da našiošeš o njoj ? Čija je mašina u njoj?
Aeri je model, Vivax je brend. Posto si napisao da ti treba klima i za grejanje, problem ces imati sa visokim plafonom. Topao vazduh ide gore a kod tebe je to 3 metra. Sa hladjenjem neces imati problema ali grejanje ti zavisi od izolacije, stolarije itd. Aeri je jedna od boljih kineskih 12-ki ali i ona ima neke mane kao sto je malo cesci defrost u odnosu na neke druge brendove/modele.
Sto se tice "masine" koja je u njoj - mislim da je GMCC kompresor unutra mada tebi to ne govori realno nista.

Ako je prometan lokal sa direktnim izlazom napolje, trebaće ti jača nego recimo za dnevnu sobu.

Da li mislite na ovaj model

Vivax COOL ACP-12CH35AERI inverter klima​

Vivax klima inverter ACP-12CH35AERI+R32 za 52.990RSD , na ovu sumu imam pravo na povrat novca od 7.000,00 dinara u roku od mesec dana

Za ovu klimu kažu da je Midea

Nazad
Vrh Dno