Kako nema? Bas na ovom forumu u SBB temi svima koji podnesu zahtev za raskid zovu i dobijaju 8, 10 i 12 meseci za dinar. Mislim da ti je to najbezbolnija opcija.@nenadjow
Hvala najlepše na komentaru! Moja majka ima D3 i D3 mini, a drug ima A1 net + TV i kaže da sve "jasno i super radi", mada ne znam da li on zna šta su 83 godine i koliko je teško naučiti korišćenje novog upravljača.
Moj SBB akviziter mi je ranije pravio SBB ponude 12 mesec 1din + 12 meseci puna cena, ali kaže da toga više nema, nema nikakvih SBB akcija i da je ovog meseca zbog toga prestao da radi sa njima. Znaš li, ima li dobre akcije? Mogu još 5 dana da raskinem ugovor
Сад јесте мало незгодно раније је притисак на програм +/- или број програма аутоматски враћао на програм уживо.Tebi nije a starijim ljudima je frka čim može da izađe iz TV aplikacija ili u njoj da ode u neku podsekciju iz koje ne zna da izađe i vrati na fullscreen prikaz TV kanala.
Da li znaš da li možda igde na Dorćolu A1 ima/planira direkt svoju infrastrukturu?Ima li još neko situaciju (na Dorćolu sam), da već više od 2 meseca čeka da mogu da mu uvedu A1 optički; jer u A1 kažu da ih MTS blokira za nove korisnike pod izgovorom da uvode u sistem bivše Orion korisnike pa tek kad to završe.
I ja sam sa SBB-a koaksijalnog, te nije da sam ikad bio na optici pa da je to izgovor.
A najbolje je da kad nazovem MTS, prave se ludi, "nisu u toku" za takve prepreke ali moguće je; a kod njih mogu uzeti paket odmah! Kakav monopol i kakva zemlja. 😅
Razmišljam da se obratim RATEL-u, jer šta drugo da mi padne na pamet. Sada se kačim na komšiju za net (da SBB je odavno otkazan i raskinut ugovor pre no što ću preći na A1 sa nekim buferom od nedelju dana, a kad je trebalo da dođu da me priključe cvrc i sada KO je odgovoran - a ugovor sa A1 naravno još nemam!) dok se ne reši....
Nisam ih pitao, ali koliko znam da kod mene za sada ne planiraju...Da li znaš da li možda igde na Dorćolu A1 ima/planira direkt svoju infrastrukturu?
Ima li još neko situaciju (na Dorćolu sam), da već više od 2 meseca čeka da mogu da mu uvedu A1 optički; jer u A1 kažu da ih MTS blokira za nove korisnike pod izgovorom da uvode u sistem bivše Orion korisnike pa tek kad to završe.
I ja sam sa SBB-a koaksijalnog, te nije da sam ikad bio na optici pa da je to izgovor.
A najbolje je da kad nazovem MTS, prave se ludi, "nisu u toku" za takve prepreke ali moguće je; a kod njih mogu uzeti paket odmah! Kakav monopol i kakva zemlja. 😅
Razmišljam da se obratim RATEL-u, jer šta drugo da mi padne na pamet. Sada se kačim na komšiju za net (da SBB je odavno otkazan i raskinut ugovor pre no što ću preći na A1 sa nekim buferom od nedelju dana, a kad je trebalo da dođu da me priključe cvrc i sada KO je odgovoran - a ugovor sa A1 naravno još nemam!) dok se ne reši....
Hvala na ideji. Ali Tu je komšija već pomogao😉Trazite od akvizitera ruter sa 5g ili 4g karticom da imate internet dok neresite optiku. Nije kao optika ali posluzice.
Imaju u Francuskoj ulici i taj gornji deo, tu su uvodili po zgradama još pre nego što su kupili Targo.Da li znaš da li možda igde na Dorćolu A1 ima/planira direkt svoju infrastrukturu?
Hvala na ideji. Ali Tu je komšija već pomogao😉
No izgleda da će se konačno odglaviti situacija, odmah sam na PM kontaktiran sa info da se izgleda napokon MTS smilovao! 😁
Što znači da ne bi trebalo da bude previše komplikovano da se od Francuske nadovežu dalje nizbrdo na Venizelosovu.Imaju u Francuskoj ulici i taj gornji deo, tu su uvodili po zgradama još pre nego što su kupili Targo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari