Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Desi se nekad da brisanje ne prođe kako treba i onda mora da se kontaktira operater da izda novi QR kod. Meni se to desilo kod MTS-a, dok je kod Globaltela prošlo brisanje i instalacija na novom uređaju bukvalno minut posle bez problema.

@milancedjukanovic To nešto nije u redi kod tebe. Kada se obriše esim nekih 10 minuta je potrebno da se sačeka, ako i toliko.
Da, piše sledeće:
Esim je već podešen na drugom uređaju.
Uverite se da ovaj e sim niej preuzet na ovom ili nekom drugom uređaju.
Dodatnu pomoć zatražite od mobilnog operatera.
E sim kad sam obrisao, proverio sam i nije ga bilo tamo među podešavanjima kartice, takođe nije bilo ni mreže.
Zvao sam ih, rekli su mi da im pošaljem na mail šta tačno piše, to sam i uradio.
Čekam sad odgovor.
Probao ponovo da skeniram, isto.

Desi se nekad da brisanje ne prođe kako treba i onda mora da se kontaktira operater da izda novi QR kod. Meni se to desilo kod MTS-a, dok je kod Globaltela prošlo brisanje i instalacija na novom uređaju bukvalno minut posle bez problema.
Hvala puno.
Javim kad to sve prođe.

Sve je rešeno, i to brzo.
Dobio e sim, aktivirao, prosledio narudžbenicu i broj je prenet brzo.

Nema, zvanično je sve Telekom, tako to RATEL gleda. S tim u vezi, ne znam da li je onda slučajno omašena tema, pošto je link van konteksta. Svakako, dosta je ljudi i došlo u Globaltel, ne bih ni to zanemario. Ali opet, teško je proceniti to dobro bez razdvojenih podataka. Ne znam, inače, nikoga iz svoje okoline da je u Globaltelu, a i MTS je retkost.

Nazad
Vrh Dno