Desi se nekad da brisanje ne prođe kako treba i onda mora da se kontaktira operater da izda novi QR kod. Meni se to desilo kod MTS-a, dok je kod Globaltela prošlo brisanje i instalacija na novom uređaju bukvalno minut posle bez problema.
Da, piše sledeće:@milancedjukanovic To nešto nije u redi kod tebe. Kada se obriše esim nekih 10 minuta je potrebno da se sačeka, ako i toliko.
Hvala puno.Desi se nekad da brisanje ne prođe kako treba i onda mora da se kontaktira operater da izda novi QR kod. Meni se to desilo kod MTS-a, dok je kod Globaltela prošlo brisanje i instalacija na novom uređaju bukvalno minut posle bez problema.
Sve je rešeno, i to brzo.Desi se nekad da brisanje ne prođe kako treba i onda mora da se kontaktira operater da izda novi QR kod. Meni se to desilo kod MTS-a, dok je kod Globaltela prošlo brisanje i instalacija na novom uređaju bukvalno minut posle bez problema.
Meni je prebacivanje trajalo 2-3 minuta,mozda i manje.@milancedjukanovic To nešto nije u redi kod tebe. Kada se obriše esim nekih 10 minuta je potrebno da se sačeka, ako i toliko.
Ok,Meni je prebacivanje trajalo 2-3 minuta,mozda i manje.
Nema reci za Globaltel konkretno? Vidi se da je najvise iz MTS-a otislo..pretpostavljam da je 5% od toga Globatel korisnika bio 🙂![]()
Mobilna telefonija: Iz mreže u mrežu - koliko je preneto brojeva od početka godine
Od januara do kraja marta ukupno 39.696 brojeva mobilnih telefona u Srbiji promenilo je mrežu. Prema podacima RATEL-a najviše ih preneto iz Telekoma, a najvišen1info.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari