Desi se nekad da brisanje ne prođe kako treba i onda mora da se kontaktira operater da izda novi QR kod. Meni se to desilo kod MTS-a, dok je kod Globaltela prošlo brisanje i instalacija na novom uređaju bukvalno minut posle bez problema.
Da, piše sledeće:@milancedjukanovic To nešto nije u redi kod tebe. Kada se obriše esim nekih 10 minuta je potrebno da se sačeka, ako i toliko.
Hvala puno.Desi se nekad da brisanje ne prođe kako treba i onda mora da se kontaktira operater da izda novi QR kod. Meni se to desilo kod MTS-a, dok je kod Globaltela prošlo brisanje i instalacija na novom uređaju bukvalno minut posle bez problema.
Sve je rešeno, i to brzo.Desi se nekad da brisanje ne prođe kako treba i onda mora da se kontaktira operater da izda novi QR kod. Meni se to desilo kod MTS-a, dok je kod Globaltela prošlo brisanje i instalacija na novom uređaju bukvalno minut posle bez problema.
Meni je prebacivanje trajalo 2-3 minuta,mozda i manje.@milancedjukanovic To nešto nije u redi kod tebe. Kada se obriše esim nekih 10 minuta je potrebno da se sačeka, ako i toliko.
Ok,Meni je prebacivanje trajalo 2-3 minuta,mozda i manje.
Nema reci za Globaltel konkretno? Vidi se da je najvise iz MTS-a otislo..pretpostavljam da je 5% od toga Globatel korisnika bio 🙂![]()
Mobilna telefonija: Iz mreže u mrežu - koliko je preneto brojeva od početka godine
Od januara do kraja marta ukupno 39.696 brojeva mobilnih telefona u Srbiji promenilo je mrežu. Prema podacima RATEL-a najviše ih preneto iz Telekoma, a najvišen1info.rs
Za koliko poskupljuju, ne mogu pronaci cenovnik na sajtuVid poskupljuji one djubrex kombinacije od prvog jula.
Meh znaci sledecu turu se vracam na freepaid kad potrosim ono nagomilano sto se stekalo godinu dana😂
Bar su poslali sms lepo od njih
Mislim da to može da de reši pozivom call centra. Mislim da mogu da vrate.Koristim Globaltel vec oko 2 god uvek mi je aktivna automatska aktivacija paketa i nista ne diram u aplikaciji. Sad vidim da mi nije aktiviran novi paket i izgubio sam oko 170GB sacuvanih. Da li se nekom isto desilo i da li postoji nacin kako to povratiti?
Takodje, da li kredit ima rok vazenja ili ne?
Username i Password (i ostalo) nema veze?... Kod mene je ostalo upisano - username "mts" i password "064", dok je u telefonu još uvek bila "prava" MTS kartica.Kad napustiš Srbiju internet će ti raditi samo ako si u telefonu podesio APN: globaltel
Kada se aktivira, eto npr. ovakav dodatak za Grčku, onda se samo ta 2 GB interneta nadodaju u "Global Travel", a sve ostalo ostaje nepromenjeno? Datum važenje aktuelnog Freepaid/Uzbudljivog paketa i GB/min. u nacionalnom saobraćaju ostaju sve isto, je l' tako?Imao sam 1gigabajt u Frepaid-u, još sam aktivirao roming internet dodatak za Grčku od 2 gigabajta za 350 din. Džabalesku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari