shamanNS
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 11.08.2007
- Poena
- 1,555
Jesi čitao još nešto od njenih knjiga? Čini mi se da sam ti nekad spominjao Commonwealth i The Dutch House?Na pola sam Whistlera, izvanredna!
Jesi čitao još nešto od njenih knjiga? Čini mi se da sam ti nekad spominjao Commonwealth i The Dutch House?Na pola sam Whistlera, izvanredna!
Nije, digitalna izdanja se lakše kradu i dele celom forumu a niko neće da se cima da skenira ili fotokopira štampano izdanje. Štampa i skladištenje su ustvari samo mali procenat sveukupnih troškova za izdavanje i promociju knjiga.Zar nije bolja zarada bez papira i štamparije...
Uopšte nije problem u sigurnosti čitača već o tome da ne žele da "deo kolača" od zarade moraju da daju kompanijima koje im distribuiraju ebooks kroz nekakav Store i koje licenciraju DRM zaštitu.može da im pruži potrebnu sugurnost
Uopšte nije problem u sigurnosti čitača već o tome da ne žele da "deo kolača" od zarade moraju da daju kompanijima koje im distribuiraju ebooks kroz nekakav Store i koje licenciraju DRM zaštitu.
Pa im se onda "više isplati" da sami prave svoja rešenja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari