Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

I posle GTA6 80 postaje standardna cena svima? 🙂
Cena od 80 se najavila još pre par godina ja mislim, primarno zbog toga što razvoj postaje sve skuplji.

Ali kad vidim da izlazi za Series S, koji i ja imam, baš mi bude smešno 🤣
Mislim, kakav gigant od igre dolazi i mora da radi na maloj kutijici od 4 TF (GTX 1660 GPU otprilike) 😎
Vala smešno ako ćemo iskreno 😊

Novi SSovi izgledaju mocno ali sve krupni kadrovi sa par likova i blurovana pozadina na otvorenom. Izgleda da se konzole bas muce.

I nalog prodaš isto
Da, ali ja sam recimo planirao da preorderujm collectors edition za PS5. Što bez fizičke kopije nema nikakvog smisla.

A i da igra flopuje lako je zavaljati collectors edition ss fizičkom kopijom posle nekog vremena i to lagano i po većoj ceni.

Ovako će ići standard i to je to...

Ne muče me te tematike, ne čuvam ništa. Imam 2 diska i mislim da 1 ne znam gde je a drugi je u konzoli.

Da, ali sa digitalnim kodom to drastično ubija vrednost i cenu..

To ne znamo jos uvek.

Nikad nisam igrao GTA, ali šestica mi je privukla pažnju. U suštini,
PS5P ~ 600e
LG Oled 77" ~ 1700e
Igra ~ 90e

Ili ovako ili nikako. Tv i onako planiram vec duže vreme. Naravno ne uzimam tv i ps samo zbog GTA6, već planiram da igram dosta drugih igrica uveče, jer serije i filmovi koje sad gledam su toliko smeće da ne vredi gubiti dragoceno životno vreme na taj sadržaj. Nadam se samo da, kada se kupi OG igra, postoji multi-player zajednica koja je "živa". Što napisa neko ovde, upali, sedi u fotelju, peglaj, kad se smoris ugasi.

Piše po internetu da nema sada diska da se ne bi desilo da neko unapred otvori i spoiluje itd. A da će posle čak prodavati i sa diskom. Nije ni bitno.

Rockstar Just Released 63 New GTA 6 Screenshots - Here's What We Spotted​

A evo i tih screenshotova:

Rockstar Just Released 63 New GTA 6 Screenshots - Here's What We Spotted​

A evo i tih screenshotova:
to su bullshots.

1000015051.webp

uzeo standard
idemooo hipiiii

U mom slučaju Indija

I ja kliknuo, doduse Ultimate, sada cekamoo 19-ti 😁

IMG_3703.webp

Pa bogami ove sličice izgledaju impresivno.👍

Nivo detalja koji je postignut sa materijalima kao i kompleksnost određenih foliage modela je u rangu Quixel Megascan asseta, dok su vidim stakleni modeli sa propisno rešenom refrakcijom, što nije lako postići. Nadam se samo da će ovaj depth of field filter za koji mi se čini da je u stvari kombinacija blur i bloom efekta moći da se isključi. Kapiram da su hteli da smekšaju prikaz po dubini što je filmski pristup, ali na nekim slikama detalji deluju pomalo muljavo usled primene ovog efekta što mi se ne dopada. Slike grada ukazuju da je u funkciji dosta različitih svetlosnih izvora koji bacaju senke, plus je na pojedinim kadrovima prisutan i prilično veliki broj NPC-ova i biće zanimljivo videti kako će igra raditi kada bude izašla.

Mount_Kalaga_National_Park_03.webp Grassrivers_02.webp
Vice_City_08.webp Mount_Kalaga_National_Park_04.webp

US account, ne znam sto mi pokazuje cene u funtama sad? Probao i sa vpn

Nazad
Vrh Dno