Mozda IT: Welcome to DerryNije loša Widows Bay... Ima li neko predlog za neku sličnu seriju, mistery/horor/sci-fi, gleda mi se nešto u sličnom fazonu?
Meni se dopada bas, pogotovu mix sa dobrim humorom 🙂Nije loša Widows Bay... Ima li neko predlog za neku sličnu seriju, mistery/horor/sci-fi, gleda mi se nešto u sličnom fazonu?
HavenNije loša Widows Bay... Ima li neko predlog za neku sličnu seriju, mistery/horor/sci-fi, gleda mi se nešto u sličnom fazonu?
Kamo sreće, krš tastatura na fonu tj fon. Nike do mene davao ljudima da probaju. Moram da je promenim ali nikako da se nakanim.Nemoj da vozis i pises postove na benchmarku
Ako ti se svideo Widows bay jos jedna preporuka za serije Mike Flanagan koga je hybrid vec sponenuo, najbliza ovoj je Midnight Mass.Nije loša Widows Bay... Ima li neko predlog za neku sličnu seriju, mistery/horor/sci-fi, gleda mi se nešto u sličnom fazonu?

Ja ne pamtim kada sam se tako slatko ismejao kao što sam tokom Widow's Bay-a (zahvaljujući Metjuu). Tj. pamtim 🤣 "Palm Springs" pre par nedelja..WB mene smorila posle 3 epizode, a sad he hvalite, izgleda da ce opet na watch listu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari