Šta je novo?

Poslednje odgledane serije 2026

Nije loša Widows Bay... Ima li neko predlog za neku sličnu seriju, mistery/horor/sci-fi, gleda mi se nešto u sličnom fazonu?

Šta kažete noje gotovo ostaviki vrata otvorena da mogu da je uprapaste. Pa dobro mogu i da odgledam samo 1 sezonu oa posle će vidimo.

S obzirom da se poslednja epizoda druge sezone serije "Šećerko" emituje 7. avgusta, a ja ću verovatno u tom periodu biti na odmoru, razmišljao sam da li da se uhvatim posla i počnem da prevodim ovu odličnu seriju ili prepustim nekom drugom da je možda oskrnavi - ipak sam odlučio da nastavim, pa kad je završim, završim.
Tako da, dragi moji, prevod za prvu epizodu druge sezone je postavljen, pa navalite.

Sugar.webp

Inače, za one koji nisu odgledali prvu sezonu, "Šećerko" nije samo još jedna detektivska serija - kombinuje vrhunsku glumu, elegantnu noir atmosferu i neočekivane žanrovske obrte, zbog čega deluje originalnije od većine savremenih krimi-drama.

Šta je izdvaja od drugih serija:
  • Odlična glavna uloga - Kolin Farel nosi gotovo celu seriju. Njegov lik je inteligentan, empatičan i neuobičajeno ljudski za jednog detektiva, što ga čini veoma zanimljivim za gledanje.
  • Posebna atmosfera - serija odiše stilom klasičnih film-noir detektivskih priča, sa prelepom fotografijom Los Anđelesa, džez muzikom i filmskom estetikom koja se retko viđa u modernim TV krimićima.
  • Neobičan zaplet - počinje kao klasična potraga za nestalom osobom, ali kasnije uvodi elemente koje većina gledalaca ne očekuje. Upravo ta hrabrost da izađe iz standardnog šablona mnogima je bila veliki plus.
  • Vizuelni kvalitet - kamera, režija i montaža su često hvaljeni kao jedni od najboljih aspekata serije, čak je serija dobila i priznanja za fotografiju.
  • Sporiji, inteligentniji ritam - nije akcioni triler koji juri od scene do scene, već se fokusira na karaktere, misteriju i atmosferu. To posebno prija gledaocima koji vole serije poput True Detective ili Ripley.

Oho izašla druga S, to bese na kraju prve sezone ozbiljan mindfuck ako se dobro sećam.

Uf da udari ova kišurina da u horizontu izbindzujem Widows Bay kao što nisam 100 godina ništa.

Gejmotron za sirotilju startovao S3 velicanstveno maloumno. Rings of powaaaa nivo.
Fascinantno kako su osim Winter Wolves sve scene neverovatno katastrofa.

Završio i ja Widow's Bay. Odlična serija, dominira naravno Matthew Rhys, mada meni je i Kate O' Flynn(Patricia) maestralna. Humor je super, ima dobrih forica. Sad mi malo žao što se završilo, nema mnogo serija na ovaj fazon, al dobro čekamo drugu sezonu.

WB mene smorila posle 3 epizode, a sad he hvalite, izgleda da ce opet na watch listu.

A opet Outlander sve nekako izbegavao, jos kad sam video koliko epizoda po sezoni pa sve to puta 8 sezona, nije mi padalo na pamet da je uzmem u razmatranje.
Elem, zeznem se i odgledam prve dve isad polako.....dokle cu, videcemo.

WB mene smorila posle 3 epizode, a sad he hvalite, izgleda da ce opet na watch listu.
Ja ne pamtim kada sam se tako slatko ismejao kao što sam tokom Widow's Bay-a (zahvaljujući Metjuu). Tj. pamtim 🤣 "Palm Springs" pre par nedelja..
Sa druge strane, ne nedostaju ni "creepy" scene.
Generalno, oduvek sam preskakao naslove sa elementima horora i komedije, ali ovog puta sam popustio i nisam pogrešio.
ps i rola Stivena Ruta takođe je za pohvalu

Nazad
Vrh Dno