Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Sto blago? Pa trazi od bilo koga,dobices.

40% hahahahhaha covece

covece daju 50% i cak mesece kakvih crnih 40%, meni je isticao u maju a zvala me u februaru da obnovim i odma ko iz topa dala neo super 50% nisam hteo da se igram da cekam istek pa da se oprobam kolko meseci za dz

ma vazi pricaj mi ti do sutra, 50% je uvek bilo tu meseci ne to je novina

Ja sam pocetkom juna preneo broj u Yettel. Kada sam podneo zahtev za prenos, zvali su posle sat-dva i nudili 50% na bilo koju tarifu.

Pozdrav. Imam i ja kupon za 20% popusta za A1, ako nekome treba?

Sad aplikacija radi sa AdGuard dns-om!
Ne radi ni sa jednim privatnim, upravo isprobavam, a tako je i zvanično. Možda ti je pukao DNS u tom trenutku, pa je prošlo bez njega, ili si bio na nekom Wi-Fi-ju. Ne radi, dakle, kombinacija privatnog DNS-a i A1 interneta, kako mobilnog, tako i fiksnog. Isto važi za Xplore TV, a tu im je i značajnije, jer verujem da je ušteda resursa cilj tog ograničenja.

Ne radi ni sa jednim privatnim, upravo isprobavam, a tako je i zvanično. Možda ti je pukao DNS u tom trenutku, pa je prošlo bez njega, ili si bio na nekom Wi-Fi-ju. Ne radi, dakle, kombinacija privatnog DNS-a i A1 interneta, kako mobilnog, tako i fiksnog. Isto važi za Xplore TV, a tu im je i značajnije, jer verujem da je ušteda resursa cilj tog ograničenja.
Ma radi. Juče bilo ažuriranje, moguće da su tad dozvolili. Više puta sam probao.

Prilozi

Posle nemoj da se čudiš ako te neko zove i pita da li izlaziš na glasanje ili tako nešto...

Ali na snimku se vidi da si na Wi-Fi-ju, koji verovatno nije A1. Ranije ti nije radilo sa njim? To bi onda čudno bilo, jer inače ne radi samo preko njihovog interneta.
Jeste. Nikad nisam na wifi-ju osim kad prebacujem podatke na komp, pa mi ostao uključen. IZVINJAVAM SEEEEEE!

Poslednja izmena:
Treba mi mala pomoc: uzeo bih tv na 24 rate u a1 ona opcija otplate preko racuna. Da li je to moguce ako vec imam telefon uz ugovornu obavezu kod njih?

to je zasebna sekcija a1 market, da

to vec nisam siguran

Hvala, svakako online baguje- "nije moguce", pa cu otici do poslovnice da se sve raspitam. Hvala.

A1 je tiho bez pompe napravio pravu revoluciju na polju data roaminga.

Ceo svet je podeljen u tri zone:
-:Zona Evropa: Albanija, Andora, Austrija, Belgija, Belorusija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Češka, Crna Gora, Danska, Estonija, Farska ostrva, Finska, Francuska, Gernzi, Gibraltar, Grčka, Grenland, Holandija, Hrvatska, Irska, Island, Italija, Kipar, Letonija, Lihteštajn, Litvanija, Luksemburg, Mađarska,Malta, Moldavija, Monako, Nemačka, Norveška, Ostrvo Džerzi, Ostrvo Men, Poljska, Portugalija, Rumunija, Rusija, Severna Makedonija, Slovačka, Slovenija, Španija, Švajcarska, Švedska, Turska, Ukrajina, Velika Britanija.

U ovoj zoni svi postpaid korisnici imaju određenu količinu neta svakog meseca, a nakon potrošene količine ili dodatak ili 1RSD/MB. Nema više 1000 dinara za 1MB.

- Zona Svet 1: Argentina, Australija, Brazil, Dominikanska Republika, Egipat, Ekvador, El Salvador, Gana, Gruzija, Gvatemala, Honduras, Indonezija, Izrael, Jermenija, Južnoafrička Republika, Kanada, Katar, Kina, Kolumbija, Kongo, Kostarika, Kuvajt, Madagaskar, Malavi, Malezija, Meksiko, Nigerija, Nikaragva, Novi Zeland, Oman, Paragvaj, Portoriko, Sejšeli, Singapur, Sjedinjene Američke Države, Šri Lanka, Tajland, Tunis, Ujedinjeni Arapski Emirati, Urugvaj, Uzbekistan i Vijetnam.

U ovoj zoni postoje posebni paketi, nema uključenog saobraćaja u paketima osim kod NeoSuper 2GB. Čak i da ne aktivirate paket naplata internet saobraćaja je 1RSD/MB.

- Zona Svet 2: Alžir, Azerbejdžan, Bahrein, Bangladeš, Bolivija, Brunej Darusalam, Čad, Čile, Esvatini, Filipini, Gabon, Gambija, Hong Kong, Indija, Irak, Iran, Japan, Jordan, Južna Koreja, Kambodža, Kamerun, Kazahstan, Kenija, Kirgistan, Laos, Makao, Maldivi, Mali, Maroko, Mjanmar, Namibija, Nepal, Pakistan, Palestina, Peru, Ruanda, Saudijska Arabija, Sijera Leone, Sudan, Tajvan, Tanzanija, Uganda, Zambija, Zelenortska Ostrva.
U ovoj zoni postoje posebni dodaci, ali sve i da ne aktivirate bilo kakav dodatak, naplata saobraćaja je 2RSD/MB.

Tek u zoni Svet 3: Angola, Angvila, Antigva i Barbuda, Aruba, Avganistan, Bahami, Barbados, Belize, Bocvana, Britanska Devičanska Ostrva, Burkina Faso, Centralnoafrička Republika, Dominika, Džibuti, Ekvatorijalna Gvineja, Etiopija, Fidži, Francuska Polinezija, Grenada, Guam, Gvajana, Gvineja, Haiti, Holandski Antili, Jamajka, Jemen, Kajmanska Ostrva, Kuba, Lesoto, Liban, Liberija, Libija, Mauricijus, Mongolija, Montserat, Mozambik, Obala Slonovače, Ostrva Turks i Kaikos, Panama, Papua Nova Gvineja, Samoa, Sao Tome i Principe, Senegal, Sent Kits i Nevis, Sirija, Surinam, Sveta Lucija, Sveti Vinsent i Grenadini, Tadžikistan, Togo, Tonga, Trinidad i Tobago, Turkmenistan, Vanuatu, Venecuela i Zimbabve.

Ne postoje dodaci za internet i cena je ogromna! 2037 RSD/MB.

Na ogromnoj većini destinacija na koje putuju građani Srbije, nema nikakve šanse da napravite ogroman račun slučajno.

A1 je u svim postpaid paketima poduplao roaming tokom letnjih meseci.

Takodje, dobija se i osiguranje za 10 dana.

Zaključno sa 31.10.2026.

A1 je u svim postpaid paketima poduplao roaming tokom letnjih meseci.

Takodje, dobija se i osiguranje za 10 dana.

Zaključno sa 31.10.2026.

Je l vazi za nove ugovore ili za sve korisnike

Istekao mi je ugovor u a1 bio sam u mts da pogledam njihovu ponudu za prelazak i ocajna je nude 3 meseca za dinar i duplo skuplje pakete od a1 ne znam kakva je situacija sa telenorom

da se vratis u mts i trazis zahtev za prenos broja na prepaid, pa cekaj a1 ponudu za ostanak

Nazad
Vrh Dno