Blago vamaSvi mi koji koristimo A1 imamo 2 vaucera.
Pa sta bi ti?Za dzabe?Maksimum da ti daju 50posto.To je i vise nego ok40% hahahahhaha covece
Menen su zvali posle pola sataJa sam pocetkom juna preneo broj u Yettel. Kada sam podneo zahtev za prenos, zvali su posle sat-dva i nudili 50% na bilo koju tarifu.
Ne radi ni sa jednim privatnim, upravo isprobavam, a tako je i zvanično. Možda ti je pukao DNS u tom trenutku, pa je prošlo bez njega, ili si bio na nekom Wi-Fi-ju. Ne radi, dakle, kombinacija privatnog DNS-a i A1 interneta, kako mobilnog, tako i fiksnog. Isto važi za Xplore TV, a tu im je i značajnije, jer verujem da je ušteda resursa cilj tog ograničenja.Sad aplikacija radi sa AdGuard dns-om!
Ma radi. Juče bilo ažuriranje, moguće da su tad dozvolili. Više puta sam probao.Ne radi ni sa jednim privatnim, upravo isprobavam, a tako je i zvanično. Možda ti je pukao DNS u tom trenutku, pa je prošlo bez njega, ili si bio na nekom Wi-Fi-ju. Ne radi, dakle, kombinacija privatnog DNS-a i A1 interneta, kako mobilnog, tako i fiksnog. Isto važi za Xplore TV, a tu im je i značajnije, jer verujem da je ušteda resursa cilj tog ograničenja.
Ali na snimku se vidi da si na Wi-Fi-ju, koji verovatno nije A1. Ranije ti nije radilo sa njim? To bi onda čudno bilo, jer inače ne radi samo preko njihovog interneta.Ma radi. Juče bilo ažuriranje, moguće da su tad dozvolili. Više puta sam probao.
Jeste. Nikad nisam na wifi-ju osim kad prebacujem podatke na komp, pa mi ostao uključen. IZVINJAVAM SEEEEEE!Ali na snimku se vidi da si na Wi-Fi-ju, koji verovatno nije A1. Ranije ti nije radilo sa njim? To bi onda čudno bilo, jer inače ne radi samo preko njihovog interneta.
Je l vazi za nove ugovore ili za sve korisnikeA1 je u svim postpaid paketima poduplao roaming tokom letnjih meseci.
Takodje, dobija se i osiguranje za 10 dana.
Zaključno sa 31.10.2026.
![]()
Sve A1 tarife
Potpiši novi ili obnovi postojeći ugovor u A1 i putuj Evropom uz duplo više roming interneta i 10 dana besplatnog Pametnog putnog osiguranja.a1.rs
Za sve korisnike.Je l vazi za nove ugovore ili za sve korisnike
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari