Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Da, tako je.

Znači da bh povratio broj moram da im dam 4500din (1500x3) koliko im je na sajtu najjeftinija postpaid tarifa i da se cimam sa ugovorom?
Proveri da li postoji i obican postpaid ugovor - nije na odredjeno vreme i nema popusta (i nema nista besplatno, ni minute ni net...), meni je tako iscureo broj, pa sam morao tri meseca na postpaid, ali po 305 dinara. I jos zez, tada su trazili 1500 dinara da se "aktivira" broj

Da li je neko uspeo da izvuče zaključak koje su maksimalne ponude koje žele da daju posle zahteva za prenos broja? Da li je to:
  • 50% na Yettel Surf
  • 6m 1din i 50% na Yettel 30
  • 12m 1din i 50% na Yettel 100 I Yettel M/L/XL
Ili je neko dobio i druge ponude?

Mislim da bi bilo korisno da ima na jednom mestu do koje ponude su spremni da idu i za koji paket, tako bi ljudi znali sa kojim ciljem pregovaraju.

Jel dobio neko 18 meseci po 1 din, 6 meseci 50%.?
Ne bi bilo loše da nam se javi taj da dodamo na listu i dokažemo da im je ipak stalo do nas..

Hteo bi da prenesem broj iz A1. Pa me interesuje kakvu ponudu mogu da izvučem za Yettel 100, koliko mesecu po 1din, i 50% popusta, da li te gore navedene ponude važe i za nove korisnike? I može li molim broj nekog agenta?

Nazad
Vrh Dno