halkidiki2015
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.07.2015
- Poena
- 235
Kako? Zar nisu promenili ovo (sad je valjda 50% za potrošnju preko 90K)?U OTP ~600 (ako potrosim 60k onda 0rsd)
Kako? Zar nisu promenili ovo (sad je valjda 50% za potrošnju preko 90K)?U OTP ~600 (ako potrosim 60k onda 0rsd)
Pa pisao si nam već da si se prijavio, hahah, to je to. Mada nisi odgovorio na pitanje kako tačno, tj. šta si tačno ti odradio preko aplikacije, da li samo prijavu na Bank MAX ili na Yettel sve.Za yettel, sad izaslo na sajtu: Besplatno odrzavanje racuna za sve yettel postpaid korisnike.
Uveli su da su kartice odmah dostupne po otvaranju računa, tako da taj uslov ispunjavaju. Svi detalji su dostupni u aplikaciji (sem PIN-a, ali on je svakako korisnički definisan i lako promenljiv), a radi sve i bez plastike, čak očitavanje mobilnog novčanika daje sve opcije bankomata (samo oni to imaju), uključujući uplate i rad sa evrima. To nazivaju instant karticama.Kad bi jos uveli virtuelne kartice (ne znam zasto nemaju, jer su digitalna banka), mislim da bi i to kao reklamu mogli da iskoriste.
Kakvi $ na bankomatu kod nas 😎Tako je, u yettel sam usao, otvorio racun, dodao karticu u wallet, uplatio pare sa OTP banke, i sve to za 10 min od ulaska do izlaska, i podigao $ na yettel bankomatu.
Odrzavanje za dz za koriscenje kartice preko 30k njihov racun (sto je skroz OK).
Nadam se da ce da povecaju % u trzistu 🙂
Da odgovorim sam sebi, jeste prijava na Yettel sve, u okviru koje se prelazi i na MAX. Za još detalja bacite pogled na ovu moju poruku na temi o banci.Mada nisi odgovorio na pitanje kako tačno, tj. šta si tačno ti odradio preko aplikacije, da li samo prijavu na Bank MAX ili na Yettel sve.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari