@
Sean
Neka bude i da sam 'naprzen' 🤣 zaista ali i to je sa pravim razlogom. Koliko sam puta poceo da igram i daleko dogura sa ovim ubisoft sranjima otvorenog sveta sa zeljom da me negde nesto iznenad da nesto slucajno pronadjem u tom svetu da mi to nije nacrtano na mapi i to se nije desilo. Ovde igras igru u CD a u manje vise svim igramo ovog tipa do sada igra igra igraca i vuce od tacke do tacke na mapi pa na tim tackama bukvalno mu sve nacrta sta treba da uradi, znaci 0 izazova sve skriptovano samo da se odradi i odmotava neka prica. Bezveze.
Igra je takva da ima za svakog po nesto a najvise za igrace koji vole da istrazuju svet u kome se nalaze (bogami i za one koji vole mendzment dekorativne radove i kucne ljubimce 🤣) da u tom svetu po nekad nadju nesto zaista posebno, i da se od toga sto i nije tako posebno samo po sebi naprave nesto posebno. Igra ti ne kaze sta sve mozes da radis u Kilnden Workshop-u, ne kaze gde se nalaze recpeti komponente, ali daje nagovestaj da tu ima neceg zanimljvog, pritom da bi se uopste doslo do toga mora da se osposobi Kilnden Workshop. Nista nije bespltno, malo toga igra daje na izvolte, najcesce nema ni nagovestaja kako nesto uraditi a kamoli gde potraziti nesto od vrednih predmeta. Igra je prepuna skrivneih prolaza pecina rupa mesta koja nigde niti jednom pricom, ili mapom nisu obelezena, ili da su na puti zadataka. O zagonetkama i da ne govorimo.
Previse je toga dobrog u ovoj igri, zapravo sve je dobro jedina mana je kao sto sam vec pisao tezina igre. Za nekog ko temeljno igra posle nekog vremena sto se tice borbe brzo prestaje neki ozbiljan izazov, a to ne bi trebalo tako da bude. Tokom boss fajtovi ne bi trebalo da moze u nedogled da se vraca iz mrtivih jer na kraju nije potrebna ni vestina ni neko vodjenje racuna o tome kako se lik razvija nego puno hrane i palmar pilla da bio se svaki boss pobedi. Igra ima tu jednu manu ali ta mana je ozbiljna (ja sam sebi uskratio koriscenje palmar pilla). Prava stvar bi bila da sve sto moze u igri da se uradi da rezultira time da makar 10 boss borbi mogu zahvaljujiuci tome sto smo dosli do maksimuma u razvuju da imamo sansu u tim boss borbam, to bi bila prava stvar i da bez toga ne postoiji sansa da se dobije borab... Da redovni protivnici koje srecemo po mapi tokom istrazivanja zadaju malo ozbiljniju muku da bi se savladali a ne da beze cim prvog oladim jednim udracem 🤣
@
faXcooL
Stvarno igram temljno jer imam vremena. Cak razumem i kompromis koji su napravili i igru prilagodili igracima koji ne mogu da se fokusiraju na vise od 30~70h igranja, da ipak makar osete sve sto igra moze da pruzi ako vec namaju vremena temljno da istrazuju. E sad nije da sve odradim bez pomoci. Neke zagodnetke na koje sam naisao narocito ove muzicke resenje sam potrazio na netu jer ne kapiram kako da ih resim, za neke jednostavno nemam zivac da isprobavam u nedogled dok ih ne resim. Istrazivacki deo je 100% moja prica, niti gledam sta je ko nasao niti me zanim, pa i ove radnje koje sam opisao i ako ih ima na neti prvo sam ih sam provali pa sam video kako to drugi rade i moja meotada je bolje/efikasnija i za skupljanje Abyss Gear i za preskakanje vremena. Bio sam dovoljno uporan i dokon da pronadjem nacin da usavrism te radnje, pa zasto to da ne podelim sa drugima kada vec znam da je ozbiljna muka u igri odraditi neke stvari a da ne smore
😛
Pronasao sam item koji ima u sebi Frostward a moze i recept da se kupi kod ove mlade dame u fliperani nakon par odigranih partija flipera 😁
Frostward je potreban za akciju koju sam upisao u ovoj poruci.
Frostcursed Plate Armor + Ironwilled Guardian's Leather Cloak + Frostward abyss gear koji ce na 14 zastite koliko daju ova dva item dodati jos jedan, jedino sto ne znam tacno gde moze da se nadje neki deo oprem koji ima Frostward u sebi jer dok dodjem do toga da je potrebna ova akcija vec ima kod sebe Frostward abyss gear.
Na slikama lokacija predmeta i fliperane pa sta je kome blize ako vec nema Frostward.
Lokacija jednog od top 5 oruzija u igri oruzije sa kojim moze da se pocne i zavrsi igra. Bukvalno moze da se pokupi odmah na pocetkui samo treba doci na lokaciju i stitom da se izbije ovim bajama iz ruku, pokupi i paljba odavde jer prilicno su nezgodni, mislim ako se dodje na pocetku igre. Objasnio sam u pirkama iznad ko ne zna kako se to radi i u kom trentku treba regavati, odmah nakon sto protivnik udari po nasem stitu. Ne stoje tu u mestu, trece tim sokakom gde sam obelezio ako nisu tu kada se stigne na lokaciju za par sekudni ce se pojaviti.
Inace regulernim putem ovo oruzije se dobija u boss fajtu nedaleko od ove lokacije, samo za tu borbu se treba dobro spremiti jer portivnik je nezogdan i previse agresivan ako se igra na hard.
Igra ima za svakog po nesto pa tako i za ljubitelje pecenja 😁
Ovo je putijuci trgovac retko se pojavljuje ali kada se pojavi to bude ako sam dobro primetio oko ponoci bez nekog pravila ili odredjene oblasti gde ce se pojaviti, jednom se pojavi u kampu. Ne vuce za rukava treba obratiti paznju a pojavi ce se i ikonica na minimapi. Pored njega postoje jos 3 skrivena prodavca koje sam uspe da pronadje (mozda ih ima jos) i svaki ima po nesto unikatno u svojoj ponudi cega nema na drugim mesti. Svakog vredi darivati da se poverenje podigne na 100. Kada se ovaj cika daruje dobja se ovaj stap za ribolov na poklon, a sta jos ima neka svako otikrije za sebe
😀
Ne bi ni pisao o ovome da ovo nije jedna od mnogobrojnih skrivenih mogucnosti/tajni koju ce otikriti samo neko ko bas dosta provodi vremena u igri, a nije da bas svi imaju vremena za to.
Biznis sa vizijom. Zamislio da tu otvori radnju pa ne mora niko ni da mu dodje 😁
Jos jedan putijuci trgovac samo ovaj leti sa ovim cepelinom u obelezenoj oblasti. Tek posle 10 poglavalja se pojavljuje na nebu cak ne ni tad nego posto se sa neba ukloni svaka pretnja sto podrazumeva i uklanjanje velikog mehanickog reptila do kog moze da se dodje na vise nacina isto kao i do ovog trgovca, balon, skoci se sa nekog od ostrva na nebu, a postoji i platforma na nebu do koje se dolazi teleportom koji se koristi tokom 11 poglavlja. Na ledima cepelina nalazi se kovceg sa blagom tako da je svakako najbolje da se pridje odozgo.
Ovaj maloletni
😛 prodavac isto ne miruje vec se krece obeleznom stazom. Ne znam tacno kada se pojavljuje odigrao sam glavnu kampanjiu skoro do samog kraja pa sada malo lutam mapom i resavam sporedne zadatke, mislim da je posle 4~5 poglavlja. Treba ga potraziti ako zelimo da se nasi ljubimci pretvore u krvolocne zveri i bore sa nama rame uz rame. Ko jos nije otkrio o cemu se radi razumece kada pronadje ovo derle 😁