Šta je novo?

Tekuci racun u bankama

OTP:
- Prestiž paket 685 rsd, uz potrošnju od 90.000 rsd popust 50% tj 342,5rsd
-Praktik paket 485 rsd, uz potrošnju od 40.000 rsd popust 50% tj 242,5rsd

Davno su to promenili, a bilo je odlično. Shvatili su da im previše klijenata ispunjava taj uslov.

Kad bi jos uveli virtuelne kartice (ne znam zasto nemaju, jer su digitalna banka), mislim da bi i to kao reklamu mogli da iskoriste.

Za yettel, sad izaslo na sajtu: Besplatno odrzavanje racuna za sve yettel postpaid korisnike.
Pa pisao si nam već da si se prijavio, hahah, to je to. Mada nisi odgovorio na pitanje kako tačno, tj. šta si tačno ti odradio preko aplikacije, da li samo prijavu na Bank MAX ili na Yettel sve.

Kad bi jos uveli virtuelne kartice (ne znam zasto nemaju, jer su digitalna banka), mislim da bi i to kao reklamu mogli da iskoriste.
Uveli su da su kartice odmah dostupne po otvaranju računa, tako da taj uslov ispunjavaju. Svi detalji su dostupni u aplikaciji (sem PIN-a, ali on je svakako korisnički definisan i lako promenljiv), a radi sve i bez plastike, čak očitavanje mobilnog novčanika daje sve opcije bankomata (samo oni to imaju), uključujući uplate i rad sa evrima. To nazivaju instant karticama.

A ako misliš na mogućnost pravljenja jednokratnih tokena kao kod Intese, to je druga stvar i to ne verujem da će skorije uvesti, ali svakako nema veze sa tim da li je banka digitalna. Intesa je zapravo jedan od najnedigitalnijih većih igrača, hahah, a jedini imaju tu opciju u adekvatnom obliku. OTP-ov ekvivalent tome realno baš i nije za poređenje, mada makar postoji.

Tako je, u yettel sam usao, otvorio racun, dodao karticu u wallet, uplatio pare sa OTP banke, i sve to za 10 min od ulaska do izlaska, i podigao $ na yettel bankomatu.
Odrzavanje za dz za koriscenje kartice preko 30k njihov racun (sto je skroz OK).

Nadam se da ce da povecaju % u trzistu 🙂

Tako je, u yettel sam usao, otvorio racun, dodao karticu u wallet, uplatio pare sa OTP banke, i sve to za 10 min od ulaska do izlaska, i podigao $ na yettel bankomatu.
Odrzavanje za dz za koriscenje kartice preko 30k njihov racun (sto je skroz OK).

Nadam se da ce da povecaju % u trzistu 🙂
Kakvi $ na bankomatu kod nas 😎

Znaš li možda da li gledaju u tom slučaju vlasnika ugovora ili vlasnika broja? Devojka ima postpejd broj kod njih ali preko svoje majke, koja je uzela preko firme neke pakete za celu porodicu.

Sudeći po opisu, to su neki biznis brojevi, vode se na firmu preko koje su uzeti, pa oni ne učestvuju. Ako je nekim čudom ipak reč o klasičnom postpejdu za fizička lica, pri čemu se broj vodi na devojčinu majku, onda isključivo majka ima pravo na besplatan račun, jer se gleda po JMBG. Nije važan broj koji stoji kao kontakt telefon u banci, tako da to što ga devojka koristi ne igra nikakvu ulogu, nije ni njoj plus, ni njenoj majci minus. Potrebno je i dovoljno da se na isti JMBG vodi makar jedan postpejd broj i paket Bank MAX, a kontakt može koji god.

Tako sam i mislio, to je i najlogičnije, al reko da nisu možda napravili neki "propust".
Hvala na informacijama.

Nazad
Vrh Dno