Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

• Začetnik teme Začetnik teme peja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako gledas na android boxu ili Adroidu uopste, force stop pa clear cache i onda ponovo probaj. Zeza mene nekad, ro mi resava problem uvek.

Ja napisao u pogrešnoj temi pa mi obrisano po zasluzi 🙂
Cyberghost na hrvatsku i prikazuje titlove na android TV uređaju.
Nisam odavno koristio Netflix. Skoro ga opet uplatio pa ne znam da li nešto nedostaje, ali mi se čini da je isti sadržaj.

Ja sam već godinu dana na srpskom,nije ni meni moglo više.Našao još 3 osobe,one koriste na PC-ju a ja na TV-u.

Jesi probao sa novim mailom? Meni isto nikako nije moglo, pa sam otvorio novi račun i prošla je stara kartica prije godinu i nešto...

Poslednja izmena:
Kad mi otkažu skroz, pokušat ću prvo sa najmanjim paketom, možda tako uspije, ako ne.. Bye Bye Netflix!

Ali ajde, pošteni su! Nisu otkazali usred pretplate! 🤣

Sutra mi je zakazana naplata pa javim ishod

Inace nista novo, znamo vec da bude 1-2 seče godišnje i posle sasvim normalno opet radi

Nije seča, kod seče te jednostavno izbaci bez obzira kad je i da li je plaćanje izvršeno. Dešavalo se da me izbaci par dan po naplati meseca. Ovo je do kartice, banke ili nešto treće…
Što ne znači da seče neće biti, nije je dugo bilo.

Убише задњих 10-ак дана са потврдом домаћинства (српски 4К налог).
Дојадише и Богу и народу. Шта проверавају сваки час уређај када је иста IP адреса са које се приступа? И зашто не убаце у апликацију да очитава серијски број или било какав ID уређаја да не мора сваки час да се потврђује?

Nazad
Vrh Dno