Šta je novo?

Folije za auto stakla?

Ja sam stavio providnu, prolazim tehnicki 2 godine bez problema ne vidi se, bas kad zagledas po ivici soferke, samo ne pricaj i to je to.
Reci mi molim te koliko se manje greje tabla pod rukom se verovatno oseti?
Ili si mozda i merio temp ili osetiš kako klima bolje hladi?

Nisam merio, ali mislim da to zavisi i koje folije stavis, i koji auto vozis, kolika je soferka i koliko te greje, tj koliko sunce pada na tebe.

Ono gde osetis jeste da klima lakse radi, nemas vreo osecaj u faci, i kad greje sunce ne oseca se toliko kad te direktno greje ja imam nano keramicke one prve, verujem da je sa onim trecim najskupljim jos bolje.

Soferka je velika i pod uglom pa tu sunce najvise i ulazi.

Kad lepis reg nalepnicu, samo na duks sto vise izlepi prvo pa na soferku, jer nema grebanja soferke vise, a ona nalepniza za registraicju se jezivo tesko skida, ovako ce da pokupi dlacice pa nece biti toliko problem.

Te reg. nalepnice na foliju, zar nema ona caka da prvo zalepiš nalepnicu na neku onu foliju za ekrane telefona, pa onda sve to zajedno na šoferku?

Moze i tako, ja sam i njih naricio sa alija/temua, nego mene brinulo sto se one jasno vide kad se stave na staklo, ne bi da me smaraju da gledaju sto je na toj maloj foliji nalepjica kad treba direktno na staklu da bude, pa da vide jos i folije preko soferke sto imam onda ih nisam ni stavio.

Al moze i ovako na duks, sad sam ovu skroz istapkao na duks nije se vise skoro ni lepila pa sam je rukom skinio sa onog papira pa stavio na staklo, drzi se a verujem da ce se lako skinuti sledece godine.

Nazad
Vrh Dno