Šta je novo?

Hisense Energy Pro X Black 12K - QH35XV3B

• Začetnik teme Začetnik teme Lazar.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako sam montiraš, eliminisao si gomilu problema i bojazni u startu, čak i kod veoma jeftinih modela.

Kažem, u ledenom imaš "japanske kulture za kineski budžet" ako ti to šta znači, ali sigurno imaš varijanti da prođeš i dosta povoljnije i budeš potpuno zadovoljan, jer je samo hlađenje u pitanju. Cijene iz tablice nisu reprezentativne jer su uglavnom formirane prema BIH tržištu i naravno, nemoguće je "uživo" ih ažurirati i moraš provjeriti za modele koji ti zapadnu za oko, da nije neki na akciji i slično.

Pozdrav svima,
kako vi hladite tj koja su vam settings? Ja stavim na 24c i i feel ventilator na 1 brzinu i smrznem se i klima radi non stop tj ko da nikad ne postigne tu temperaturu.
Inace je koristima za spavacu sobu od 13m2.
Zimi sam stavljao na 26c i ifeel i savrseno je radila, ode u stanby cim postigne temp. Ovo sad kad hladi nikako da prekine da hladi.
Jel gresim negde?

Ma sve probao ovih dana i sa i bez i prokletinja nece se iskljuci preko 1-2h samo hladi i to je to.
Zimi radi savrseno na iFeel ali sa hladjernjem me zeza ma ni preko apk ni preko daljinca ni iskljuceno nece nikako da ugasi.
Jedino ja rucno da gasim...

Nazad
Vrh Dno