Šta je novo?

Kućna multimedija Koji TV izabrati

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

obren24

Poznat
Učlanjen(a)
07.09.2019
Poena
42
Pozdrav ljudi, gledam da zamenim svoj TCL C715 i nasao sam par modela koji mi se svidjaju, pa me zanima vase misljenje i sta bi vi uzeli

1. TCL 65C735 - 90.000
2. Hisense 55U8HQ - 90.000
3. Hisense 65U7HQ - 75.000

Ovo sam ja nasao da mi je privuklo paznju, uglavnom bih koristio za gaming, filmove itd. Gledam na neko daljini od 1.5m do 3.5m zavisno gde sednem.
Ako neko ima iskustva sa nekim od modela bio bih zahvalan. Naravno ako znate za neku bolju ponudu do 100k dobrodosla. Trenutni tv mi je 50 inca, nisam imao veci pa nzm sta bih pre jurio.
Bitno mi je da je 120hz.

Nisu recenzije nikakvo merilo... Mada opet sta ocekivati od TV-a koji kosta 50-ak hiljada u 55 ili 60-ak hiljada u 65 inch-a. To nije dosta ni za hranu za mesec dana troclane porodice.

Ne govorim ja koliko moze ko da priusti. Govorim samo da ocekivanja treba spustiti, jer vredi koliko kosta. Bench publika kad krene sa nekim modelom i zalepi se to ne staje. Secam se tako je bilo i za C715 model, a TV je bio prosek, koliko para toliko muzike sasvim korektan. Tako je i ovaj C6K sasvim korektan za te novce.

Kako nije jeftino kad ti jedva za mesec dana mozes da pokrijes hranu za sebe, zenu i dete i to pricam samo za kucu, bez da jedete na poslu. TV ce ti trajati 5 godina za te novce, a ovo za mesec dana udje i prodje kroz coveka. Tehnika uopste nije skupa. Svi nesto pricaju skupo ovo skupo ono, a ja se najezim kad odem na obicnu veceru sa lepsom polovinom i platim 4-5000 dinara, bez da sam nesto VAU jeo.

To što ti je bio C715 2020 god. to je trenutno C7K iz 2025 godine.

TCL 55C7K je 576€ na KP
TCP 65C7K je 110000 din u radnji.

Ne kupuju ljudi to slučajno nego su modeli koji su najviše nudili/nude za taj novac - ne samo hardver nego i softver.

Poslednja izmena:
Problem je sto u domacoj radnji imas Hisense 55 OLED za 90k(Tesla za 82k, ali opet, Tesla...), LG i Samsung za 100-105k.
Oled automatski zaobilazi meni najveci problem LCD televizora koji mi najvise smeta, local dimming i koji god drugi problem imao, manji je od tog.

Nazad
Vrh Dno