Magiaconatus
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 29.11.2025
- Poena
- 2
Pogriješili ste u vezi s ovim. Mogu raditi na 50–60 W u režimu hlađenja dok kompresor radi. Ventilatori u tom trenutku troše najviše 20 W.
Sve se slazemImate Google, sada postoji i Ai, pa se ispricajte sa njim.
Nije to samo vasa klima, isto je i za moju LN koja je dosta skuplja od tih Fujitsu. Ili mozda moja modulira na 8W na koliko sam malopre osetio hladniji vazduh i na cemu je radila 10ak min.
Samo zamisli da ne moze ispod 30W da zavrti spoljasnji ventilator, a kompresor treba u celom sistemu da prokruzi freon i ulje, da pokrene klipove i nabije kompresiju za 20-30W...zasto vam onda klime ikada idu na preko 100W, kada se uslovi ne menjaju?
Ma mogu da se kladim da spoljašnji ventilator ne radi uvek kad i kompresor radi, kad je u minimumu. Još samo nekomda potvrdi. Ja sam LT ostavio tazbini u nasledstvo, a moju 18kmte ili 09kmce još nisam ni palio na hlađenju.Imate Google, sada postoji i Ai, pa se ispricajte sa njim.
Nije to samo vasa klima, isto je i za moju LN koja je dosta skuplja od tih Fujitsu. Ili mozda moja modulira na 8W na koliko sam malopre osetio hladniji vazduh i na cemu je radila 10ak min.
Samo zamisli da ne moze ispod 30W da zavrti spoljasnji ventilator, a kompresor treba u celom sistemu da prokruzi freon i ulje, da pokrene klipove i nabije kompresiju za 20-30W...zasto vam onda klime ikada idu na preko 100W, kada se uslovi ne menjaju?
Jednom sam slučajno video da spoljašnji vent stoji a klima je vukla 170W na hlađenju (12LTCA). Doduše nisam ispratio koliko dugo je tako radila, nije me zanimalo 😂To vec ne znam, nisam nikada ispratio kako radi.
Ja sam platio 18 000.Koja je "normalna" cena ugradnje sad? 07KETA je model.
Dva dana? To je DOA, reklamiraj, traži novu. PS: koja KETA je u pitanju?Ja sam platio 18 000.
12 000 postavljanje i 3x 2 000 po metru instalacije.
E tu dolazimo do problema, crkla je keta 07 posle dva dana rada.
Prikazuje gresku 51, problem sa ventilatorom unutrasnje jedinice. Ventilator se nekontrolisano krece, ubrazava i usporava, cuje se kao da je promaja, pa u naletima ubrza i uspori, samo dize i spusta obrtaje u sekundi. Lampice trepere kao lude. Jel neko imao slican problem?
Probao sam restart, gasenje iz struje na sat vremena i slicne stvari koje mi je AI predlozio
I ja sam se zacudio bas.LMCE je stariji model od K serije, ja imam LLCE ( ulazni model, LM je sredina da kazemo ) i one ne idu toliko nisko kao K serije, ali nije ni neka velika razlika, sto nije minus, moze i plis da bude, zavisi ko sta voli.
Za Panasonica je zanimljiva prica, verujem i za vecinu clanova ovde, jer bas je premalo direktnih ( ako ne i nikakvih ) iskustava za taj brend kod nas.
Sem za Nordik-aka - severnjake, tu imamo clana koji doktorat o radu moze da iznese, ali ti modeli se nazalost kod nas ne prodaju.
16000 sam ja platio i materijal je ukljucen u cenu.Da li moze neko da slika stranicu sa ovlašćenim serviserima/ljudima koji mogu da ugrade klimu u SM?
Treba da stigne u sredu pa reko da zovnem na vreme jer ce svakako dugo da se čeka.
Koja je "normalna" cena ugradnje sad? 07KETA je model.
07 keta general, mada sam porucio fuji electric, ali ovo je stilgo. Napisao sam im u mailu da ne zelim popravku novog uredjaja, da zelim novu unutrasnju jedinicu. Pre toga su oni meni zaveli reklamaciju i napisali da zelim ukljanjanje kvara, nije da me je neko pitao. Kada sam napisao da bih novu unitrasnju jedinicu, onda su me pitali ko je ugradjivao, pre toga nisu, nadam se da to nije nacin da pokusaju da izbegnu odgovornostDva dana? To je DOA, reklamiraj, traži novu. PS: koja KETA je u pitanju?
--->Jedno pitanje, sta je DOA?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari