Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozz svima. Jel postoji neka sansa za jednu pozivnicu TorrentLeech? Ja imam IPT i TD.
Hvala uanpred.

Monochrome je fantastican, hvala jos jednom.
Samo molim vas obratite paznju da ima pjesama koje su lazni flac, ja ih provjerim sa Spek na linuxu ali ima dosa takvih programa za provjeru flac-ova.
Mislim glupo je imati mp3 zakodiran u flac koji zauzima 10 puta vise prostora, a kvalitet je mp3.
Pozdrav ekipi

Monochrome je fantastican, hvala jos jednom.
Samo molim vas obratite paznju da ima pjesama koje su lazni flac, ja ih provjerim sa Spek na linuxu ali ima dosa takvih programa za provjeru flac-ova.
Mislim glupo je imati mp3 zakodiran u flac koji zauzima 10 puta vise prostora, a kvalitet je mp3.
Pozdrav ekipi
Zato na redacted.sh nema lažnih flac-ova.

Al zato niko ne može da uđe tamo. A i kad uđe izuzetno je teško bez tokena održavati ratio. Plus moraš da skineš ceo album. Glupo ti je poređenje.

Glupo ili ne, muziku isključivo nabavljam tamo, potom na orpheus.network i na rutracker-u.
Monochrome svakako jeste dobar dodatak.

Al zato niko ne može da uđe tamo. A i kad uđe izuzetno je teško bez tokena održavati ratio. Plus moraš da skineš ceo album. Glupo ti je poređenje.

Kako ne moze? Na redacted-u regrutuju preko intervjua. Ima tutorijal na sajtu. Ja sam citao par dana, prosao intervju i dobio pozivnicu.
Nije tesko toliko. Trud se na kraju isplatio.

Ja nisam znao da ovo postoji i da ljudi toliko ozbiljno pristupaju ovome, sad sam citao kako se pripremiti za interview na RED.
Ovo je zaista posebna subkultura sa specificnim pravilima. Nisam siguran da sam ja za to da zivim u strahu da ne prekrsim neko pravilo.
Mislim ja sam inzinjer elektrotehnike sa ozbiljnim godinama iza sebe i razumijem tehnicki sve kako radi ali ipak mi je ovo to much, mislim ja bih svakako dao 24/7 otvoreno preko vpn sa servera ali ne zelim da ikad ijednom provjeravam svoj ratio i da mi to nesto znaci u zivotu.
Izvinjavam se ako sam naporan jer dijelim moje misljenje koje niko nije trazio ali eto ja napisah 🙂

Pa to sam i ja rekao, izuzetno je tesko tamo odrzavati ratio. Ja skidam iskljucivo kad imam tokene. A sad su koliko sam video i ukinuli tokene. Uzas.

Monochrome, uspeva li ko da skine ista odatle ?. poslednjih mesec dana sve jurim odakle da skidam muziku u lossless ormatu

Nazad
Vrh Dno