Zato na redacted.sh nema lažnih flac-ova.Monochrome je fantastican, hvala jos jednom.
Samo molim vas obratite paznju da ima pjesama koje su lazni flac, ja ih provjerim sa Spek na linuxu ali ima dosa takvih programa za provjeru flac-ova.
Mislim glupo je imati mp3 zakodiran u flac koji zauzima 10 puta vise prostora, a kvalitet je mp3.
Pozdrav ekipi
Al zato niko ne može da uđe tamo. A i kad uđe izuzetno je teško bez tokena održavati ratio. Plus moraš da skineš ceo album. Glupo ti je poređenje.
Kako ne moze? Na redacted-u regrutuju preko intervjua. Ima tutorijal na sajtu. Ja sam citao par dana, prosao intervju i dobio pozivnicu.
Nije tesko toliko. Trud se na kraju isplatio.
Koliko sam video na njihovom discordu bili su down. Do čega je, ne znam.Monochrome, uspeva li ko da skine ista odatle ?. poslednjih mesec dana sve jurim odakle da skidam muziku u lossless ormatu
Meni mi se otvara stranicata no od search ili slike nema nista. Prazno sve.Monochrome, uspeva li ko da skine ista odatle ?. poslednjih mesec dana sve jurim odakle da skidam muziku u lossless ormatu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari