recognition
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.10.2010
- Poena
- 365
Skontao sam na sta mislite za sivu travu. Pa to ova trava na World Cup u USA je ******. Engleska trava ubija zeleno
Znam, ali su neki savetovali ovde da se Filmmaker podesi tako da bude pogodan za sport. Skontao sam odmah da nema ništa od togafilmmaker je za filmove, ne za sport, pogotovo ne za uživo prenos
upravo tako, isti kanal, ista podešavanja, različite utakmice, negdje trava siva, negdje zelena, ili je do prenosa ili do trave , nešta jesteEvo gledao Argentina-Austrija, slika na Filmmaker-u brutal, ubija bljestavilo trave i dresova. Na Engleska-Hrvatska bila bledo siva trava. Znaci zavisi od distribucije prenosa gotovo sam siguran. Ja slabije uspevam da gledam utakmice ali ako uhvatim fotkacu.
Inace je kod mene 52-53 Saturation, ne volim ta preterivanja.
Na P60 Pro je na EON-u isto bila sivkasta trava na toj utakmici na Normal Color Mode.
Imam baš i P60 pro i gledao sam možda i 2-3 tekme preko njega i stalno je bila zelena trava 😂Evo gledao Argentina-Austrija, slika na Filmmaker-u brutal, ubija bljestavilo trave i dresova. Na Engleska-Hrvatska bila bledo siva trava. Znaci zavisi od distribucije prenosa gotovo sam siguran. Ja slabije uspevam da gledam utakmice ali ako uhvatim fotkacu.
Inace je kod mene 52-53 Saturation, ne volim ta preterivanja.
Na P60 Pro je na EON-u isto bila sivkasta trava na toj utakmici na Normal Color Mode.
Ne znam, na U7Q ima i ono kad je igrač zumiran i kad se kreće pa kao neko zamućenje slike da ide oko njega kao da ga prati neki podebeli blurovani 'stroke' u Photoshopu 😅
taj model je IPS odnosno ADSJe l tvoj isto VA panel? Ovaj što gubi kvalitet kad se gleda iz loših uglova?
U7Q Pro u 55" ti je ADS Pro ekran, najboja verzija IPS like ekrana ali je 55". Inace ispunjava sve ostale zahteve za osvezavanje i odlican je za igre (nema karakteristicnih VA problema kod igara)Da li postoji Hisense TV koji potpuno ispunjava sledeće parametre?
50" 4K, 120 ili 144 Hz... Neki dobar panel kao IPS ili bolji. Nešto još kvalitetno?
Ni iz novcanika nije izasao spektakl za taj model.🙂P. S. Za U7Q iskreno sve preporuke, ali da se ne očekuje sad neki spektakl
Naravno, to sam i rekao više puta.Ni iz novcanika nije izasao spektakl za taj model.🙂
Nek me ispravi neko ako gresim, ali mislim da je na U7Q VA panel, a na Pro ide IPS ADS.taj model je IPS odnosno ADS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari